Paiste Alpha 20" Rock Ride bækken, Brilliant Finish

kr. 1.546 NORMAL PRIS kr. 1.976 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Paiste Alpha 20" Rock Ride bækken, Brilliant Finish

detaljer

Alpha bækkener blev først lanceret af Paiste i 1992. I dag, er Alpha mærket synonymt med pålidelighed, og deres bækkener kendt for deres førsteklasses lyd og fair priser. I 2010, udgav Paiste Alpha Series i en ny strålende finish, og endnu en gang fremskrider deres pålidelige kvaliteter.

Produkt Ref: 16499

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det nye strålende udseende opnås ved kvalificerede håndværkere som håndpolerer bækkener til et spejl perfekt Finish i den afsluttende del af produktionen. Forud for det gives førsterangs højteknologiske processer som giver Alpha bækkener deres oprindelige form og styrke. De er også yderligere styrket af traditionelle hånd hamring.

ALPHA 20 "Rock Ride - Bell

ALPHA 20 "Rock Ride - organ

ALPHA 20 "Rock Ride - kant

ALPHA 20 "Rock Ride - mønster

Alpha bækkener har udviklet et stærkt følge i de seneste år og er i dag godkendt af talrige arbejdende trommeslagere over hele verden, såsom Jeremy Spencer af Five Finger Dead Punch, Jason Sutter med Chris Cornell, Dave Witte af Municipal Waste, Tommy Portimo af Sonata Arctica og Steven Spence af Black Tide.

Funktioner/specifikationer:

  • Vægt: medium heavy
  • Volumen: mediumt til højt
  • Stick lyd: lyse, fuld, runde, udtales
  • Intensitet: livlige
  • Sustain: lange
  • Bell tegn: fuld, pænt afbalanceret, opskæring
  • Sound tegn: Energisk, fuld, klare, lyse, stærk. Temmelig bred vifte, rimelig ren mix. Udtales, runde, glasagtig ping over en afbalanceret og kontrollerbar vask. Klar, fuld, store klokke lyd, rimelig integreret og velafbalanceret inden for den samlede bækken lyd. Perfekt egnet til kraftige spiller i aggressiv musik typer, hvor bred dynamics er nødvendigt.