Paiste Alpha 20" Full Ride bækken, Brilliant Finish

kr. 1.425 NORMAL PRIS kr. 1.986 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Paiste Alpha 20" Full Ride bækken, Brilliant Finish

detaljer

Alpha bækkener blev først lanceret af Paiste i 1992. I dag, er Alpha mærket synonymt med pålidelighed, og deres bækkener kendt for deres førsteklasses lyd og fair priser. I 2010, udgav Paiste Alpha Series i en ny strålende finish, og endnu en gang fremskrider deres pålidelige kvaliteter.

Produkt Ref: 16710

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det nye strålende udseende opnås ved kvalificerede håndværkere som håndpolerer bækkener til et spejl perfekt Finish i den afsluttende del af produktionen. Forud for det gives førsterangs højteknologiske processer som giver Alpha bækkener deres oprindelige form og styrke. De er også yderligere styrket af traditionelle hånd hamring.

ALPHA 20 "Full Ride - Bell

ALPHA 20 "Full Ride - organ

ALPHA 20 "Full Ride - kant

ALPHA 20 "Full Ride - mønster

Alpha bækkener har udviklet et stærkt følge i de seneste år og er i dag godkendt af talrige arbejdende trommeslagere over hele verden, såsom Jeremy Spencer af Five Finger Dead Punch, Jason Sutter med Chris Cornell, Dave Witte af Municipal Waste, Tommy Portimo af Sonata Arctica og Steven Spence af Black Tide.

Få vist og lyt til de nye Alpha Brilliant Finish bækkener

ALPHA 20 "Full Ride

Funktioner/specifikationer:

  • Vægt: medium
  • Volumen: mediumt til rimelig højt
  • Stick lyd: udtales, afbalanceret
  • Intensitet: rimelig livlig
  • Sustain: medium lange
  • Bell tegn: ren, fuld, relativt integreret
  • Sound tegn: Fuld, rundt, lys, varme. Mellemlang rækkevidde, ren mix. Selv, afbalanceret føler. En perfekt forbindelse af et klart ping med en understøttende flimrende vask. En godt afrundet ride bækken til Allround brug i en lang række musikalske programmer.