Paiste Alpha 16" Rock Crash bækken, Brilliant Finish

kr. 979 NORMAL PRIS kr. 1.344 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Paiste Alpha 16" Rock Crash bækken, Brilliant Finish

detaljer

Alpha bækkener blev først lanceret af Paiste i 1992. I dag, er Alpha mærket synonymt med pålidelighed, og deres bækkener kendt for deres førsteklasses lyd og fair priser. Til 2010, Paiste har indført Alpha Series i en ny strålende finish, og endnu en gang fremskridt disse tillid til kvaliteter.

Produkt Ref: 16709

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det nye strålende udseende opnås ved kvalificerede håndværkere som håndpolerer bækkener til et spejl perfekt Finish i den afsluttende del af produktionen. Forud for det gives førsterangs højteknologiske processer som giver Alpha bækkener deres oprindelige form og styrke. De er også yderligere styrket af traditionelle hånd hamring.

ALPHA 16 "Rock gå ned - kant

ALPHA 16 "Rock gå ned - Roll

Alpha bækkener har udviklet et stærkt følge i de seneste år og er i dag godkendt af talrige arbejdende trommeslagere over hele verden, såsom Jeremy Spencer af Five Finger Dead Punch, Jason Sutter med Chris Cornell, Dave Witte af Municipal Waste, Tommy Portimo af Sonata Arctica og Steven Spence af Black Tide.

Funktioner/specifikationer:

  • Vægt: medium heavy
  • Volumen: mediumt til højt
  • Stick lyd: sølvskinnende, washy
  • Intensitet: livlige
  • Sustain: lange
  • Bell tegn: store, rimelig adskilt
  • Sound tegn: Meget lyse, fuld, glasagtig og flimrende. Bred spænder, klart mix. Temmelig giver føler. Meget stærk, opskæring og sturdy crash bækken til højere afspilning i de tungere musikgenrer. Standard rock type crash bækken.