Paiste Alpha 10" Thin Splash bækken, Brilliant Finish

kr. 486 NORMAL PRIS kr. 679 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Paiste Alpha 10" Thin Splash bækken, Brilliant Finish

detaljer

Alpha bækkener blev først lanceret af Paiste i 1992. I dag, er Alpha mærket synonymt med pålidelighed, og deres bækkener kendt for deres førsteklasses lyd og fair priser. I 2010, udgav Paiste Alpha Series i en ny strålende finish, og endnu en gang fremskrider deres pålidelige kvaliteter.

Produkt Ref: 16701

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det nye strålende udseende opnås ved kvalificerede håndværkere som håndpolerer bækkener til et spejl perfekt Finish i den afsluttende del af produktionen. Forud for det gives førsterangs højteknologiske processer som giver Alpha bækkener deres oprindelige form og styrke. De er også yderligere styrket af traditionelle hånd hamring.

ALPHA 10 "Thin Splash - choker

ALPHA 10 "Thin Splash - kant

Alpha bækkener har udviklet et stærkt følge i de seneste år og er i dag godkendt af talrige arbejdende trommeslagere over hele verden, såsom Jeremy Spencer af Five Finger Dead Punch, Jason Sutter med Chris Cornell, Dave Witte af Municipal Waste, Tommy Portimo af Sonata Arctica og Steven Spence af Black Tide.

Funktioner/specifikationer:

  • Vægt: tynde
  • Volumen: blød til rimelig højt
  • Stick lyd: washy, glat
  • Intensitet: rimelig livlig
  • Sustain: kort
  • Bell tegn: rimelig integreret
  • Sound tegn: Lyse, Hope, kort, fuld. Mellemlang rækkevidde, rimelig ren mix. Hurtig angreb efterfulgt af et hurtigt toner og sydende henfald. Meget lydhør føler. En meget dynamisk og universelle splash bækken til Allround anvendelse i de fleste typer.