Natal Bubinga Fusion X 22" Shell Pack og Snare, PM - Ex Demo

kr. 5.479 NORMAL PRIS kr. 13.775 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Fusion Shell Pack og Snare
  • 7 lags Bubinga Wood
  • Dobbelt afstivet
  • Lavvandede dybde
  • Bemærk - billede illustration kun

Natal Bubinga Fusion X 22" Shell Pack og Snare, PM - Ex Demo

detaljer

Fusion X tromme pakke indeholder de væsentlige dele af en stor klingende sæt. Montere disse på tribunerne, få fat i nogle trommestikker og du er god til at gå!

Denne vare er en ex showroom display model. Der er skrammer og tegn på brug rundt om huset. Den oprindelige boksning og manual er mangler. Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 48064

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bemærk: shell sæt kun - stativ vist på billedet medfølger ikke

Bubinga er en yderst regnede hårdt tropisk træ med en overvejende lige sikringsanlæg korn, almindeligt valgt for sit udseende samt dens lyse svar.

På grund af dets massefylde Bubinga fastholder afbalanceret resonans hele alle intervallerne for tuning og har en underliggende rigdom og dybde af tone, der gør det til et populært valg med professionelle trommeslagere. Bubinga skaller er 7 lags. Hver tom har to støbt Natal badges med «Sun»-logoet. Stortrommen ligeledes egenskaber en træ I.D. badge.

Lavvandede trommer eller "kort stablet trommer" har vundet i popularitet i de seneste år på grund af deres skæring lyd med store angreb. Lavvandede trommer er også populære, da det giver mulighed for trommeslagere at holde deres opsætninger, lav og flad.

Natal blev oprindeligt udtænkt i 1958 af fremtrædende britiske percussionist Alan Sharp der ikke kan finde de nøjagtige instrumenter, han ønskede at spille, indkøbt deres enkeltdele og samlet dem selv. Hans bongos var af så høj kvalitet, der inddeler begyndte at oversvømme i eventaully førte til grundlæggelsen af Natal slagtøj selskab i 1965. Natal er fuldt engageret i produktion af trommer og hardware af den højeste standard af kvalitet, og Natal slagtøj brugt af top kunstnere herunder Brian Downey (Thin Lizzy) og Ian Matthews (Kasabian).

Funktioner og specifikationer:

  • Kick: 22"x 18"
  • Snare: 14" x 5.5"
  • Tom: 10" x 6,5"
  • Tom: 12" x 7"
  • Tom: 14" x 12"

Bemærk venligst

Denne vare er en ex showroom display model. Der er lys skrammer og tegn på brug til skind og til slut omkring skaller. Ellers, sæt samler og spiller som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.