Ludwig Signet 105 GigaBeat 3Pc Shell Pack, indiske Teak

kr. 8.346 NORMAL PRIS kr. 10.263 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 3-delt Shell Pack
 • 100 procent ahorn, 6-Ply skaller
 • Triad 3-punkt Tom Suspension Mounts
 • Insta-Lite skrue-mindre Lugs
 • Exo-Xotic træ finer Finish

Ludwig Signet 105 GigaBeat 3Pc Shell Pack, indiske Teak

detaljer

Ludwig Signet 105 er håndlavede af Ludwig i Monroe, NC, og er bygget til at give en up-and-coming spiller high-end nordamerikanske Maple tone til overkommelige priser. Trommeslager er i stand til at opbygge og personalisere deres sæt i minutter ved at følge en enkel, givende forsamling proces, Ludwig's Insta-Lite skrue-mindre lugs og Triad 3-punkt tom suspension mounts.

Produkt Ref: 46304

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ludwig Signet 105 er bygget et standard 20" stortromme, med en 12" monteret tom og en 14" gulv tom. Ligner en EcoXotic træ finer finish med en hånd-anvendte satin lak, er denne shell sæt ikke til at være gået glip af.

Om Ludwig trommer

Grundlagt i 1909 af William F. & Theobald Ludwig, den Ludwig tromme selskab har siden udviklet sig til at blive en af verdens førende producenter af tromme. William havde været en professionel trommeslager, udfører og touring med skuespil og viser sammen med lejlighedsvise gigs. Brødrene besluttet at åbne en drum shop i Chicago, og kaldte det Ludwig & Ludwig. Firmaet begyndte med et koncept for design og fremstilling af en stortromme pedal, men hurtigt skred frem, tilføjer nye produkter til katalog, herunder snare trommer og pauker.

Efter Theobald Ludwig døde i 1918, William fortsatte af sig selv, og af 1923, Ludwig var blevet en af de største tromme producenter i verden, 240 arbejdskraft. I slutningen af 20 ' erne, Ludwig & Ludwig blev solgt til C.G. Conn instrument selskab, og trods opholder sig at køre virksomheden som nu tilhørte Conn, William Ludwig i sidste ende tilbage til at starte en ny virksomhed, som han opkaldt efter sin initialer: den WFL Tromme Company, i 1937. Under anden verdenskrig, virksomheden producerede trommer på en lille skala, men snart voksede i størrelse til at blive en af de vigtigste konkurrenter for Ludwig & Ludwig. I de følgende år, Ludwig & Ludwig stoppet producerer trommer helt, hvilket betyder, at William og hans søn Bill Jr. var i stand til at købe den Ludwig varemærke tilbage fra Conn.

I løbet af 1960 ' erne, Ludwig begyndte at modtage enorme mængder af reklame og deres produkter begyndte at blive meget mere almindeligt anerkendt i hele den trommende industrien. Ludwig begyndte at indføre flere og flere produkter til deres intervaller med centrale kunstnere som John Bonham fra Led Zeppelin udfører på Ludwig trommer og få endnu mere omtale og anerkendelse.

Siden 1960-erne og 1970 ' erne, Ludwig har bevaret sin status som en af de mest populære tromme producenter i verden. Produktionsanlæg forbliver i Monroe, NC, tilbyder store intervaller af trommer og tilbehør, herunder fuld trommesæt, lilletrommer, percussion, hardware, tilbehør og endda merchandise. Selskabet også fejret sit 100 års jubilæum, frigiver endnu mere flagskib trommespil udstyr. Ludwig's lilletrommer er ofte betragtes som nogle af bedste i branchen, holde titlen som verdens mest turnerede og indspillede lilletrommer nogensinde. Tilbyder lyde, og er ofte efterlignet men aldrig duplikeret, lilletrommer fås i en lang række materialer, størrelser, finish, og med forskellige komponenter. Hver snare tilbyder unikke kvaliteter, men de alle deler én ejendom. En virkelig enestående lyd.

Med over hundrede år i erhvervet af percussion, Ludwig har givet høj kvalitet trommer til en omfattende liste over kendte trommeslagere verden. Følg i fodsporene på helt store og bane din vej til percussion herlighed gennem et stort udvalg af toner, stilarter og størrelser designet til at få bedst ud af dit spil.

Funktioner

 • 100 ahorn, 6-ply skaller
 • Triad 3-punkt tom suspension mounts
 • Insta-Lite skrue-mindre kabelsko
 • EXO-Xotic træ finer finish

Konfiguration

 • 20 x 15" kick
 • 12 x 8-1/2" monteret tom
 • 14 x 14" gulv tom

Bemærk: Hardware og bækkener sælges separat