Ludwig Epic - The Brick- naturlige - Snare 14 x 7

kr. 2.174 NORMAL PRIS kr. 2.678 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 20-ply 15mm Birk Shell tilbyder lyse & Punchy Tone
 • 2,3 mm Triple-flanger Hoops med Keystone Lugs
 • Forbedret projektion, selv ved høje lydstyrker
 • Meget alsidige All-Round Snare tromle
 • Attraktive højglans-naturlig Finish

Ludwig Epic - The Brick- naturlige - Snare 14 x 7

detaljer
Den Ludwig Epic "The Brick" 14" x 7" Snare tromme er en 20-ply Birk snare fra Ludwig, med tilnavnet "The Brick" for sin enorme vægt. Den snare beskæftiger en 15 mm tyk, 14" x 7" Birk shell, stramme fokus og velformulerede spille på de højeste mængder. Et udvalg af 2,3 mm triple-flanger bøjlerne er ledsaget af separate spænding Keystone lugs, tilbyder ekstremt fleksibel tuning kapaciteter. Den Ludwig Epic snare kombinerer styrken og control af en metal snare, med den klassiske woody tone fundet med et massivt træ tromle, som denne. En naturlig finish supplerer den fantastiske design af tromme, mens den robust og slidstærk konstruktion gør den perfekt til selv de mest intense tromme stilarter. Med en strålende varme takket være den dybe, tyk shell, den snare lyder udmærket i selskab med en hård rock ensemble, skære lige igennem til forreste del af blandingen.

Produkt Ref: 23677

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Om Ludwig trommer

Grundlagt i 1909 af William F. & Theobald Ludwig, den Ludwig tromme selskab har siden udviklet sig til at blive en af verdens førende producenter af tromme. William havde været en professionel trommeslager, udfører og touring med skuespil og viser sammen med lejlighedsvise gigs. Brødrene besluttet at åbne en drum shop i Chicago, og kaldte det Ludwig & Ludwig. Firmaet begyndte med et koncept for design og fremstilling af en stortromme pedal, men hurtigt skred frem, tilføjer nye produkter til katalog, herunder snare trommer og pauker.

Efter Theobald Ludwig døde i 1918, William fortsatte af sig selv, og af 1923, Ludwig var blevet en af de største tromme producenter i verden, 240 arbejdskraft. I slutningen af 20 ' erne, Ludwig & Ludwig blev solgt til C.G Conn instrument selskab, og trods opholder sig at køre virksomheden som nu tilhørte Conn, William Ludwig i sidste ende tilbage til at starte en ny virksomhed, som han opkaldt efter sin initialer: den WFL Tromme Company, i 1937. Under anden verdenskrig, virksomheden producerede trommer på en lille skala, men snart voksede i størrelse til at blive en af de vigtigste konkurrenter for Ludwig & Ludwig. I de følgende år, Ludwig & Ludwig stoppet producerer trommer helt, hvilket betyder, at William og hans søn Bill Jr. var i stand til at købe den Ludwig varemærke tilbage fra Conn.

I løbet af 1960 ' erne, Ludwig begyndte at modtage enorme mængder af reklame og deres produkter begyndte at blive meget mere almindeligt anerkendt i hele den trommende industrien Ludwig begyndte at indføre flere og flere produkter til deres intervaller med centrale kunstnere som John Bonham fra Led Zeppelin udfører på Ludwig trommer og få endnu mere omtale og anerkendelse.

Siden 1960-erne og 1970 ' erne, Ludwig har bevaret sin status som en af de mest populære tromme producenter i verden. Produktionsanlæg forbliver i Monroe, NC, tilbyder store intervaller af trommer og tilbehør, herunder fuld trommesæt, lilletrommer, percussion, hardware, tilbehør og endda merchandise. Selskabet også fejret sit 100 års jubilæum, frigiver endnu mere flagskib trommespil udstyr Ludwig's lilletrommer er ofte betragtes som nogle af bedste i branchen, holde titlen som verdens mest turnerede og indspillede lilletrommer nogensinde. Tilbyder lyde, og er ofte efterlignet men aldrig duplikeret, lilletrommer fås i en lang række materialer, størrelser, finish, og med forskellige komponenter. Hver snare tilbyder unikke kvaliteter, men de alle deler én ejendom. En virkelig enestående lyd.

Med over hundrede år i erhvervet af percussion, Ludwig har givet høj kvalitet trommer til en omfattende liste over kendte trommeslagere verden. Følg i fodsporene på helt store og bane din vej til percussion herlighed gennem et stort udvalg af toner, stilarter og størrelser designet til at få bedst ud af dit spil.

Funktioner

 • 14" x 7" shell størrelse
 • 20-ply Birk shell
 • 2,5 mm triple-flanger bøjlerne
 • Separat keystone Lugs

Specifikationer

 • Type: Snare
 • Shell (dybde x Diameter): 6,5" x 14"
 • Shell materiale: Birk
 • Hardware: Chrome
 • Tøndebånd: 2,5 mm Triple-flanger bøjlerne
 • Kabelsko: Keystone
 • Farve: Naturlige