Ludwig Element Drive 5 stykke 22 tommer trommesæt, vin rød funkle

 • Video 1
kr. 7.293 NORMAL PRIS kr. 8.988 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • 400 lite Series dobbelt afstivet stande
 • B8 legering elementer bækkener
 • Vælger, hårdttræ skaller
 • Holdbare gnistre Wrap Finish
 • Inkluderer bækkener og Hardware

Ludwig Element Drive 5 stykke 22 tommer trommesæt, vin rød funkle

detaljer
Ludwig Element Drive trommer tilbyde studerende spiller et stort udvalg af muligheder i en kvalitet trommesæt. Denne komplette tromme pakke kommer med bækkener og hardware, så du har alt hvad du behøver at få praktiserende og gigging. Ludwig Elements Drive Kit funktioner håndlavet, Vælg hårdttræ skaller for solid, kraftige tone, 400-Lite Series dobbelt-afstivet stande og nye B8-legering elementer bækkener.

Produkt Ref: 46515

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Skaller

Denne elementer Kit leveres med forstærkede søm støbt acryl, 9 lags indpakket poppel skaller. De har også en 45 graders inderste lejering kant med lille ydre facet.

Bækkener

Ludwig Elements elementer Trommesæt indeholder 13, 15 og 18 tommer bækkener. Bækkener alle bruge B8 Bronze legering med 13 tommer Hi Hats indeholder en B8 legering bækken øverst og en messing bækken nederst, som er en fantastisk kombination for defineret hi-hat accenter og velformulerede spil. Den nye Ludwig elements elementer støbt Bronze bækkener giver dig projektion, tone og holdbarhed over mange andre overkommelig "entry level" bækkener.

Om Ludwig trommer

Grundlagt i 1909 af William F. & Theobald Ludwig, den Ludwig tromme selskab har siden udviklet sig til at blive en af verdens førende producenter af tromme. William havde været en professionel trommeslager, udfører og touring med skuespil og viser sammen med lejlighedsvise gigs. Brødrene besluttet at åbne en drum shop i Chicago, og kaldte det Ludwig & Ludwig. Firmaet begyndte med et koncept for design og fremstilling af en stortromme pedal, men hurtigt skred frem, tilføjer nye produkter til katalog, herunder snare trommer og pauker.

Efter Theobald Ludwig døde i 1918, William fortsatte af sig selv, og af 1923, Ludwig var blevet en af de største tromme producenter i verden, 240 arbejdskraft. I slutningen af 20 ' erne, Ludwig & Ludwig blev solgt til C.G. Conn instrument selskab, og trods opholder sig at køre virksomheden som nu tilhørte Conn, William Ludwig i sidste ende tilbage til at starte en ny virksomhed, som han opkaldt efter sin initialer: den WFL Tromme Company, i 1937. Under anden verdenskrig, virksomheden producerede trommer på en lille skala, men snart voksede i størrelse til at blive en af de vigtigste konkurrenter for Ludwig & Ludwig. I de følgende år, Ludwig & Ludwig stoppet producerer trommer helt, hvilket betyder, at William og hans søn Bill Jr. var i stand til at købe den Ludwig varemærke tilbage fra Conn.

I løbet af 1960 ' erne, Ludwig begyndte at modtage enorme mængder af reklame og deres produkter begyndte at blive meget mere almindeligt anerkendt i hele den trommende industrien. Ludwig begyndte at indføre flere og flere produkter til deres intervaller med centrale kunstnere som John Bonham fra Led Zeppelin udfører på Ludwig trommer og få endnu mere omtale og anerkendelse.

Siden 1960-erne og 1970 ' erne, Ludwig har bevaret sin status som en af de mest populære tromme producenter i verden. Produktionsanlæg forbliver i Monroe, NC, tilbyder store intervaller af trommer og tilbehør, herunder fuld trommesæt, lilletrommer, percussion, hardware, tilbehør og endda merchandise. Selskabet også fejret sit 100 års jubilæum, frigiver endnu mere flagskib trommespil udstyr. Ludwig's lilletrommer er ofte betragtes som nogle af bedste i branchen, holde titlen som verdens mest turnerede og indspillede lilletrommer nogensinde. Tilbyder lyde, og er ofte efterlignet men aldrig duplikeret, lilletrommer fås i en lang række materialer, størrelser, finish, og med forskellige komponenter. Hver snare tilbyder unikke kvaliteter, men de alle deler én ejendom. En virkelig enestående lyd.

Med over hundrede år i erhvervet af percussion, Ludwig har givet høj kvalitet trommer til en omfattende liste over kendte trommeslagere verden. Følg i fodsporene på helt store og bane din vej til percussion herlighed gennem et stort udvalg af toner, stilarter og størrelser designet til at få bedst ud af dit spil.

Funktioner

 • Holdbare gnistre Wrap finish
 • Keystone kabelsko
 • Kugle i stik Tom holder
 • Ny Tom beslag
 • Låsning stortromme Spurs
 • Hardware, bækkener og tronen inkluderet

Konfiguration

 • 22 x 18 tommer Kick tromle
 • 10 x 8 tommer Rack Tom
 • 12 x 9 tommer Rack Tom
 • 16 x 16 tommer gulv Tom
 • 14 x 5 tommer Snare Tromme
 • Inkluderer 400 serie Hardware
 • Inkluderer Element serie bækken Pack