Jingle Stick fra Gear4music - B-Stock

  • Video 1
kr. 44 NORMAL PRIS kr. 52 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Perfekt til undervisningsbrug

Jingle Stick fra Gear4music - B-Stock

detaljer
En høj kvalitet jingle stick med en læderrem og træskaft til en overkommelig pris.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 80381

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse
En høj kvalitet jingle stick med 17 rustfrit stål klokker, et træskaft og høj kvalitet læderrem. Kvaliteten af denne jingle stick er uovertruffen til denne pris.

Inkluderer 1 års garanti

Hvordan sælger Gear4music høj kvalitet musikinstrumenter til sådanne lave priser? Efter års forskning, udvikling og evaluering Gear4music har gået direkte med de allerbedste producenter fra hele verden og bestilt en række musikprodukter, vi er stolte af at have bære navnet Gear4music. De leveres direkte fra professionelle produktion workshops til vores UK distribution center for definitive kontrol før at blive leveret til dig, skære ud mellemhandler, reducere transportomkostningerne, og giver den bedste mulige værdi for pengene.

I dag, vil du finde trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing og streng instrumenter til salg, alle til utroligt lave priser. Men de flotte priser er ikke enden på historien; ikke kun er vores instrumenter lavet til de yderst spilbar standarder, som du d forventer på dyrere produkter, men de er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.