DISC bækken kasser ABS fra Gear4music, 22"

 • Video 1
kr. 612 NORMAL PRIS kr. 699 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Bolt og hånd hjulet klemme Design.
 • Heavy Duty ABS bækken sag.
 • Stof rem og klip mekanisme.
 • .
 • Egner sig til bækkener op til 22 Inches

DISC bækken kasser ABS fra Gear4music, 22"

Detaljer

Gear4music ABS bækken er en ideal rekvisit nemlig gigging trommeslager og percussionist. Featuring en tunge ABS ramme, vil Denne robuste taske absorbere alle de slag og buler i transport af musikudstyr til prøver og koncerter. En gevind pin med låsesadelken holder bækkenerne fra bevæger sig i transit og en skum polstret interiør forhindrer ridser. En høj kvalitet stof rem og bærehåndtag komplet sagen gør det let at bære rundt på.Bemærk - denne vare er solgt som B-Stock. Læs den fulde beskrivelse for flere detaljer.

Produkt Ref: 57256

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Sikker og robust ABS Design

Denne ABS-kasse er designet til at være robust og holdbart, hvilket betyder, at de vil modstå daglige transport af bækkener til koncerter og prøver. ABS-kasse er indeholdt med en tunge stof rem, der er besat i den sag, som gør sagen meget sikker. Interiøret er foret med skum polstring til at beskytte bækkenerne fra ridser på sagen under transit. For at holde bækkenerne på plads, er der et gevind bolt med en nem at bruge hjulet sadel til klemme bækkenerne i at placere.

B bestanden bækken taske

Bemærk, at denne taske bliver solgt fabrikken sekunder post, som følge af fremstilling spørgsmål. Polstring på indersiden af sagen har været dårligt skåret og stukket ned på sagen. Trods dette, sagen er fuldt funktionsdygtigt og fungerer som nye. Dette er en stor mulighed for at købe en i nærheden af perfekt instrument til en brøkdel af prisen!

Funktioner og specifikationer

 • Sag materiale: ABS
 • Indvendige materiale: Farbic dækket skum
 • Læser mekanik: Heavy Duty rem og klip
 • Bækken Holding mekanisme: Skruen Bolt og hånd hjul
 • Egnet til: Bækkener op til 22 Inches

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.