DISC Tama Starclassic Performer B/B 5 Pc Shell Pack, Marine Pearl

kr. 12.042 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Kombinerede Birk og Bubinga skaller tilbyder fantastisk toner
 • Har fokuseret og præcis lyd af birk
 • Bubinga lag forbedre lave ende toner
 • Star-Cast montering sikrer Shell Isolation fra Hardware
 • Bemærk - bækkener, Snare og Hardware ikke inkluderet

DISC Tama Starclassic Performer B/B 5 Pc Shell Pack, Marine Pearl

detaljer

Tama Starclassic Performer B/B shell pakke er designet til at tilbyde trommeslagere rige, sonic skønhed bubinga skaller, men til en mere overkommelig pris. Resultatet er et ægteskab af bubinga og Birk, giver spillere en overkommelig men helt specielt trommesæt. Featuring den præcise angreb af birk, men også nyde den rige lave ende af bubinga Starclassic Performer BB er perfekt for dem, der søger professionel, kompromisløs tone uden at sprænge banken. Star-Cast tom montering også sikrer, at skaller er isoleret fra hardware, at tillade dem at genlyd fuldt ud.


Produkt Ref: 50810

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tromme skaller

For den bedste overførsel af vibrationer fra hoved til shell er en tyndere shell bedst. Mindre tykkelse lig normalt med mindre styrke. Tama slanker ned hver ply og derefter cross-laminater dem ind i en 6-ply 5mm tyk shell (7-ply 7mm bass drum). Dette resulterer i en slankere shell, der er meget stærkere end andre tykkere skaller. Tama Starclassic tromme skaller bruge ahorn, den mest populære shell materiale i dag på grund af sin varme klar lyd.

Star-Cast monteringssystem

Star-Cast montering System har altid tilbudt top resonans og stabilitet for TAMA'S pro-trommer, men nu TAMA har forbedret det yderligere. Et nyt strømlinet design gør det nemmere at placere toms tættere sammen til større lethed og komfort end nogensinde før. Desuden tilbyder en kontakten til aluminium lettere vægt og endda sandere tonale vibrationer. Sidst, men ikke mindst, Star-Cast er nu belagt for at matche din tromme shell hardware!

Minimum Shell kontakt

Fra stjerne-Cast montering System til en enkelt lille lugs var alle aspekter af Starclassic seance at kombinere med Tama's ideal om den nøgne minimum af shell kontakt. I stedet for metal badges nittet til shell benytter Starclassic en ahorn lufthul cap og et logo, der er trykt på skallen, inden den definitive finish anvendes. Disse funktioner også bidrage til Starclassics rige, tidløst udseende.

Trykstøbt bøjlerne

Bøjlerne ikke kun påvirke tromme tuning men også indflydelse trommelyd, og derfor er valget af bøjlerne var så vigtigt at designerne af Tamas professionelle tromme linjer. Tama Starclassic ahorn har zink trykstøbt hoops, der fremstilles ved at indsprøjte smeltet metal i forme. Die-cast hoops har flere tæthed og er mere konsekvent i form end triple-flanger hoops, der fremstilles ved at bøje metal plader. Die-cast hoops gøre tuning mere ensartet og nemmere at opnå fordi spændinger bolte altid kontakte hoop korrekt. Trommer udstyret med trykstøbt hoops tilbyder også skarpere angreb, klart og rungende diskant og meget mere kraftige rand skud.

Konfiguration

 • 22"x 18" kick tromle
 • 10" x 6,5" Tom
 • 12" x 7" Tom
 • 14" x 12" gulv Tom
 • 16" x 14" gulv Tom
 • 2 x MC69 Tom holder

Bemærk venligst: bækkener, lilletromme og hardware sælges separat