DISC SJC trommer brugerdefinerede 14 x 7 Snare Tromme, Lime grøn Glitter

 • Video 1
 • Video 2
kr. 3.969 NORMAL PRIS kr. 5.736 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Hyldest til 'Old School' SJC lilletrommer
 • Hovedt håndlavet i Massachusetts, USA
 • GS007 Trick kaste Off giver mulighed for glat løftestang indsats
 • 2,3 mm stål Hoops fremme længe og åbne sustain
 • Fantastiske limegrøn og messing kombination

DISC SJC trommer brugerdefinerede 14 x 7 Snare Tromme, Lime grøn Glitter

Detaljer

Denne SJC trommer Custom limegrøn snare er noget, vi virkelig elske at se! Dette snare er en sand hyldest til de tidlige start af verden berømte SJC Tromme company, og perfekt indfanger den gamle skole oprindelse. Håndlavet i USA, 10 lags ahorn shell tilbyder dybe og rige toner, der vil skære igennem enhver blanding, mens messing hardware og double ended rør lugs komplet genial udseendet af denne tromle.Bemærk: Når du køber en SJC trommesæt fra Gear4music du vil gøre store besparelser mod omkostningerne ved direkte forsendelse fra USA og EU told importafgifter. For yderligere oplysninger venligst kontakt os

Produkt Ref: 72268

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Tone

SJC trommer Custom 14 x 7 Snare tromle, Lime grøn Glitter er fremstillet med en ahorn shell til at give den snare en varm tone og forbedret lavere frekvenser. Fordelingen af midten og høje frekvenser udleveres jævnt, hvilket fører til en generelt kraftige og kommanderende tone.

Hardware

Selvom ofte brugt til toms, dette snare udnytter 2,3 mm triple-flanger stål hoops, der fremmer åbne og sustain lang, yderligere hjælper tromme til projektet og giver genlyd. Ud over dette, den standard SJC snare ledninger giver en fantastisk blanding af shell tone og snare wire snap, yderligere bistå definitionen af lilletrommer dynamisk lyd. Double ended rør lugs brugt er holdbare og giver stor stabilitet og indstillingsmuligheder, tillader spilleren at spille til hans eller hendes præcise præference. Et Trick GS007 kaste fremhævede på den snare bruger glat løftestang handling, der gør praktisk og nem betjening den højeste prioritet.

SJC Custom

Den karakteristiske SJC badge beliggende på skallen stolt mark den snare som et produkt af høj kvalitet produktion og håndværk, producerer en fantastisk følelse og udestående tone. Lilletrommer unikke udseende kan tilskrives den nyskabende karakter af SJCS omfattende Custom fremstillingSJC tager enorme ære i at skabe og artikulere hver spillere individuelle stil, og sørg for, at hver spiller har mulighed for at oprette deres egne unikke musikalske fodaftryk.

Om SJC trommer

Med ydmyge start i Mike og Scott Ciprari's (SJC) bedstemors kælder, SJC har siden udviklet sig til en af verdens førende tromme producenter og leverandører. Brødrene var i begyndelsen fast besluttet på at pioneer lyden af en generation, der utrætteligt forsøger at forbedre sig selv og deres drum sæts indtil de havde nået en tilstand af perfektion. Som brother's færdigheder skred frem, og de fik bedre på bygningen, regnede de det en god idé at få nogle af deres venner til at spille deres sæts og begynde at sprede gulv. Bands som A Wilhelm Scream og Strike Anywhere var nogle af de få påtegninger fra brødrene. SJCS vendepunkt kom, da den musikalske sensation panik! På diskoteket spillede MTV awards music i 2006. Dette afgørende øjeblik aktiveret mærke at forgrene sig og støtter et stort udvalg af større og mere forskelligartet bands som Hawthorne højder, Aiden og Cobra Starship. Udvide deres allerede imponerende kunstner tjenesteliste, SJC begyndte at nå hidtil usete højder og formået at flytte fra deres mormor kælder og til et lagersted, aktivering SJC at indføre et lille antal nye dedikerede personale.

Omfavne spillet af innovation, SJC har konsekvent lavet trommer, der producerer høj kvalitet tone og en særskilt karakter, ofte til den nøjagtige specifikation af højtprofilerede kunstnere. I de sidste to år har SJC underskrevet trommeslagere Branden Steineckert (Rancid), Cyrus Bolooki (ny fundet herlighed), Zach Lind (Jimmy Eat World) og Tre Cool (Green Day). Med alle disse verdenskendte kunstnere tidligere er godkendt af store internationale virksomheder, er det meget sigende af SJC for deres ønske om at skifte til en custom selskab.

Med en næsten endeløs række af Custom indstillinger prioriterer SJC trommeslagers specifikke krav samtidig aldrig gå på kompromis med deres klassiske og unikke lyd. Med en stadigt voksende liste af store navne på deres tjenesteliste, har SJC været en konsekvent valg for mange kendte trommeslagere verden over, understreger deres engagement i kvalitet og lyd.

Anmeldelser

"Jeg har spillet bogstaveligt talt hvert mærke af os trommer derude, og jeg har endelig fundet mit hjem. Jeg har ledt fra trommer som disse hele mit liv. Ægte amerikansk hot rod Custom sæts. Fra udseendet og lyden til den service og opmærksomhed, det er godt at nu være en del af familien SJC. " Albummet Cool - Green Day

"Jeg har ingen anelse om hvordan jeg kun lige begyndt at spille disse trommer, de lyder utroligt! Ikke sikker hvad rock jeg lever under. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolt jeg skal nu være en del af SJC og komme til at spille disse fantastiske trommer hver aften." Dave Pernille

"Mig at være reel og ærlig: Jeg er så stolt over at spille SJC trommer. De har behandlet mig så godt siden jeg begyndte at spille dem 5 år siden. Tak!" Rian Dawson-All Time Low

Funktioner

 • 7 x 14 10-delt ahorn Shell
 • Lime grøn Glitter Wrap
 • Dobbelt sluttede Tube forbindelsesstykker
 • 2,3 mm hoops
 • Messing Hardware