DISC Perkussion Plus PP275 klokker Combi sæt, 8 Note

kr. 454 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Sæt af 8 klokker
  • Spiller som skrivebord klokker eller hånd klokker
  • Farve og spille rækkevidde
  • Ideel til skoler
  • Bygget til at holde

DISC Perkussion Plus PP275 klokker Combi sæt, 8 Note

detaljer
Den Perkussion Plus Combi 8 Bell sæt kan bruges som enten skrivebord klokker (blot skubbe toppen af håndtaget) eller som hånd klokker ved at holde i håndtaget og ringe en klokke. Dette er en del af området farve og spille og ideel til brug i skoler. Klokkerne har fremragende tone og tuning og er bygget til at holde. Stor, når spillet individuelt eller i en gruppe.

Produkt Ref: 48327

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Bemærk farver af denne Combi Bell sæt kforstærker med de andre produkter i rækken farve & Play, herunder Chime Bar sæt og Wak! Et rør. Alle instrumenter i rækken følge ChromaPlay, en farve metode hvor farvekodede noter svarer til specifikke noter i den skriftlige musik. Denne metode gør det muligt for spillere, der ikke kan læse musik til at spille sammen uden besvær og instrumenter på dette område skal spilles sammen med lethed. Wak! en melodi bog giver farve kodet noder, der kan afspilles med denne hele spektret.

Klokkerne kan være ledsaget af sæt af 5 kromatisk Combi klokker, at lave et fuldt kromatisk sæt. Dette kan udvides yderligere, desuden tilføje sæt af 7 udvidet Combi klokker, som tilføjer yderligere bemærkninger ovenfor og nedenfor det oprindelige område.