DISC Paiste PST 8 Universal bækken sæt + ekstra 18" Med. Crash bækken

kr. 2.973 NORMAL PRIS kr. 3.993 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Incredible værdi - Gem £80!
  • 14" reflektor Medium Hi Hat
  • 16" reflektor Medium Crash
  • 20" reflektor Medium Ride
  • 18" reflektor Medium Crash

DISC Paiste PST 8 Universal bækken sæt + ekstra 18" Med. Crash bækken

Detaljer

Fusion af schweiziske bækken lyd knowhow med tysk hi-tech ekspertise. PST bækkener udgør et gennembrud kombination af kvalitet og værdi, og overbevise med overlegen lyd og udseende.Produkt Ref: 40932

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Velegnet til alle spillesteder, intime eller store. Bruge dem til live spiller og casual optagelse. En alsidig all-rounder klar til at spille en hel række musikgenrer. PST 8s har en lyse, rene, fuld lyd, der er fokuseret, opskæring og energisk med klarhed, varme og tonale definition.

PST 8 bækkener er udformet fra den legendariske 2002 bronze, raffineret gennem traditionelle hånd hamren og perfektioneret med unikke håndlavede reflektor finish. Disse kendetegnende for Swiss håndværksmæssig gøre disse bækkener ren Paiste instrumenter, men de er som attraktivt prissat som andre succesfulde Paiste Sound Technology serien.

Princippet om Paiste familievirksomheden er til stadighed skabe nye lyd med bækkener, gongong og bronze slagtøjsinstrumenter trommeslagerne og perkussionisterne kreative behov.

Grundlaget for denne søgning efter musikalske lyd er den vellykkede kombination af kreative fantasi af musikere og den musikalske Instrumentmager opfindsom ånd. Den gnist, der hele tiden puster nyt liv denne søgning er musikken selv, i al dens skønhed, kompleksitet og tilsyneladende uendelig kapacitet for nye måder at udtryk. Forholdet mellem os som gode beslutningstagere, trommeslagerne og perkussionisterne som musikere, er en meget intim manifestation af denne dybe princippet.

Paiste bækkener er State-Of-The-Art

Paiste bækken program afspejler altid den nuværende tilstand af musik. Musik er utroligt forskelligartet og ændrer sig konstant. Dagens musik blander og kampe stilarter; det låner frit fra historiske perioder; Det er at være beriget af etniske og traditionelle genrer; det fortsætter med at integrere verdensomspændende musik typer.

Spillere ikke længere begrænse sig selv inden for en bestemt stil og hverken Paistes imponerende kunstner tjenesteliste, herunder legendariske trommeslagere som Stewart Copeland af politiet, Tico Torres af Bon Jovi, Nicko McBrain af Iron Maiden samt Charlie Benante af Anthax og den legendariske Frank Beard af ZZ Top. Paiste bækkener er en grundpille i verden af moderne musik som velvære valg o Joey Fordison Slipknot berømmelse og Jeremy Spencer af den mægtig fem Finger Death Punch.

Funktioner

Omfatter:

Specs

  • Legering: CuSn8 Bronze
  • Programmer: Alle volume indstillinger - Live spiller - hele række musikgenrer
  • Lyd: Lyse, rene, fuld, fokuseret, opskæring og energisk med fuld funktionel og musikalske egenskaber