DISC Natal ånd Fusion Kauri Trommesæt, Ltd Edition Scarlet funkle

kr. 5.573 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Knude-fri Kauri træ, stor angribe & forbedret sustain
  • Tunge Hardware
  • Limited Edition Finish

DISC Natal ånd Fusion Kauri Trommesæt, Ltd Edition Scarlet funkle

detaljer

Designet og bygget til de samme høje standarder som Natal originaler, tilbyder Spirit serien overkommelige trommesæt med fremragende byggekvalitet og et udvalg af stor finish og fleksible hardware indstillinger.


<>

Bemærk venligst: bækkener og hardware er ikke inkluderet.


Produkt Ref: 32823

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Denne Spirit Fusion Kauri Kit leveres i en høj kvalitet limited-edition den karminrøde funklende wrap er færdig, med en opsætning, der er baseret på en standard fem-stykke sæt. De mindre tom størrelser er ideel til Funk og hiphop trommeslagere.

De mindre og vestvendte Trommer på Spirit Fusion-kit har en strammere lyden for en ekstra punch. Ligesom en Rock standardopsætning forbliver stortromme på 22".

Lavet med Kauri træ, fra samme familie som Cedar, straight-kornet, knude-gratis træ giver fremragende resonant egenskaber, giver store angreb og effektiv sustain.

Funktionerne Spirit serien udvidet hardware indstillinger. Ånden hardware er lys dobbelt braced og lysere end Standard udgaven hardware, hvilket gør det lettere at transportere.

NRM2 Isolation Mount

Natal Resonance montere 2 er fuldt isoleret fra tom skaller. Hver del af NRM2, herunder bolte og skruer, er isolted ved en middelkvalitets gummi isolator. Denne isolering passer inde shell gennem bolt huller og underlagsskiver skruer, dramatisk reducere modstand og giver mulighed for maksimal resonans og forbedret sustain.

Lydbølger rejse med mindre modstand langs kornet. NRM2 justeret lodret fastsættelse punkter resonans er hæmmet mindre, producerer mere sustain og muliggør de tonale karakteristika af tromme viser dog.

Lav profil Bass Tromme-monteringssystem

Lav profil montering pladen flugter med stortromme shell og er geishaen for minimum overfladeareal kontaktperson: små men perfekt udformet. Den interne nylon mekanisme låser 1 "tom mount stillingen sikkert i stilling for fremragende hold under præstation.

Ånd Snare Throw-Off

Enkel, men elegant tovejs designet af throw-off snare er traditionelle og bygget til den samme standard som de Tri-Throw brugt på Natal oprindelige sæts, loget samme ikoniske 'Søn'.

Ånden løftekroge

Løftekroge på Spirit serie sæt deler også deres design med i Natal oprindelige sæt, men en lav masse version. Højglanspolerede og færdig i hånden, feature de også "Solen" logoet.

Dobbelt Tom Mount

DTM der udgør en del af Natal Pro Series hardware området er blevet tilpasset til at tjene som ånden tom mount også. Tunge og kan holde din toms solidt i næsten enhver spiller position ved hjælp af Natal ikke-slip aluminium ball, DTM er udviklet til styrke og holdbarhed samt brugervenlighed og slanke gode udseende.

Ånden Trommesæt leveres med spænding stænger med nylon washer, bidrage til at minimere uønskede vibrationer og sustain tuning stabilitet. Også leveres i Natal Spirit hoveder.

Alle Spirit sæts er fremstillet på den samme fabrik som Natal originalerne, sikre britiske kvalitet og britiske design.

Individuelle trommer er tilgængelige som add-ons, så du kan oprette og perfekt dine egne custom sæt.