DISC Natal Pro Series dobbelt Kick Tromme Pedal, glat Cam, venstre Footed

kr. 1.357 NORMAL PRIS kr. 3.475 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Glat Cam for kraftige angreb
  • Ultra stærke, holdbare, strømlinet Pedal
  • Justerbar slagtøj Arc - maksimum Control
  • -Skridsikre Natal fodpladen
  • Venstre Footed dobbelt Kick pedalen

DISC Natal Pro Series dobbelt Kick Tromme Pedal, glat Cam, venstre Footed

detaljer
Den Natal Pro serie dobbelt Kick Tromme Pedal er det ultimative våben for en venstre footed professionel trommeslager arsenal. Ligner en glat cam for velformulerede og kraftige angreb, vil denne pedal imponere selv den mest krævende af trommeslagere. En anden unik funktion er evnen til at justere vinklen på slagtøj arc, uafhængigt af cam. Det betyder, at du kan tilpasse kontrol af din pedal fuldt ud. Vigtigst, Natal Pro Series hardware er bygget som en tank, klar til at modstå års straf på turné.

Produkt Ref: 69977

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Natal Pro serie Tromme pedaler giver to valg i cam, hurtig eller glat: The hurtig Cam tilbyder stærkere power og angreb, opnået ved en fladere cam profil, der øger den vinkel, hvor kæden drev slagtøj, at gøre det hårdere ramt. Den glatte Cam giver større dynamik; en afrundet cam giver en mere lydhør føler, som egner sig godt til en mere nuanceret spillestil.

Natal Pro serie pedaler har mulighed for at ændre vinklen på slagtøj uafhængigt af cam. Justere slagtøj arc giver dig bedre kontrol over din præstation. Kombinationen af cam og slagtøj arc justering betyder, at den Pro serie Pedal henvender sig til en massiv række forskellige spil indstillinger. Den enestående seks forsynet med rustfrit stål kørsel Co skaft for selv, præcis funktion. Fodpladen er meget stærk, fremstillet af forstærket aluminium. Det hænger sammen med cam af en dobbelt kæde for ekstra stabilitet.

Den Natal flydende fjeder System gør det muligt at øge eller mindske rebound af slagtøj fra hovedet og øge power uden at føle tungere. A Natal Self nivellering Hoop klemme gør det nemt at fastgøre eller frigøre pedal fra rammen uden at skulle nå under fodpladen. Det vil også passe næsten enhver stortromme hoop.

Bundpladen er skridsikker for ekstra stabilitet og kommer med en clip-on trommenøglen at lade dig ændre din opsætning, hurtigt og nemt. På fodpladen er også ætset med den Natal logo for ekstra spille greb. Det er Pro Series pedalen gennemprøvet styrke og holdbarhed, kombinere innovative design med præcision og præstation, der gør det første valg for mange professionelle trommeslagere, uanset om i studiet eller på farten.

Ud over ovenstående funktioner er en super modtagelig letvægts aluminium driveshaft designet skal fastgøres med en bolt, lilletrommere end de mere sædvanlige to, gør det muligt hurtigere installation og opdeling.

Funktioner

  • Ultra-stærk, holdbar og strømlinet
  • Glat cam
  • Skridsikker Natal trædefladernes
  • Self levelling hoop klemme
  • Fuldt justerbare