Tromme maskiner

Tromme maskiner har været central for lyden af Hip-Hop og dance musik i årtier. Kunstnere så forskellige som Timbaland, The Orb og New Order har gjort Rolands oprindelige TR-909 og TR-808 klassiske musikalske designs.

View All Information

Mest populære trommemaskiner

Første 21 produkter viser

Om tromme maskiner

Tromme maskiner udnytte prøver eller syntese i rækkefølge til sekvens eller post trommer elementer ved hjælp af pads eller knapper. Mange, såsom Elektron Machinedrum, inkluderer et trin sequencer at tillade brugere at sekvens en trinvis beat. Sådanne tromme maskiner er utroligt alsidig, giver mulighed for at oprette melodiske trommer sekvenser, foruden konventionelle tromme lyde. Brugen af prøver og gang strække udvider yderligere mulighederne tromme maskiner kan give, give mulighed for helt nye lyde skal oprettes fra en oprindelig prøve.

Typisk tillader de også på farten sampler og tidstro registrering. Såvel som at blive populær i elektronisk musik, kan de også brugt i stedet for en trommeslager, hvor de ikke er tilgængelige eller ønskede.

Stadig mere tromme software studios indarbejde maskine enheder, der tilbyder ekspansiv sampler kapaciteter. Brugen af MIDI-controllere såsom Korg PadKontrol kan give de føler og samspillet mellem en hardware tromme maskine i en softwarepakke.