Yanagisawa S992U sopran saxofon, ulakerede Bronze krop

kr. 31.750 NORMAL PRIS kr. 45.004 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Inkluderer kunstlæder dækket Woodshell kasse + ebonit mundstykke
 • Egnet til fremme studerende og fagfolk
 • Lige og buede halse er inkluderet
 • Funktioner fantastiske Bronze ulakerede krop
 • Enkelt-Arm på Bell nøgle giver styrke og præstation pålidelighed

Yanagisawa S992U sopran saxofon, ulakerede Bronze krop

detaljer
Yanagisawa S992U sopransaxofon kommer med en ulakerede finish og er ideel for at fremme studerende. Det har været en go-til instrument for fagfolk i et stykke tid nu. S99 serien består af elite instrumenter med mekanisk overlegen designfunktioner og er et populært valg for mange. Forskellen mellem denne saxofon og S992 model er ulakerede finish - populære for at aktivere den metal materiale at genlyd til sit fulde potentiale, så flere projektion og gratis blæser. Et enkelt-arm på tasten klokke giver en stærk og pålidelig præstation for kommende år. Den vigtigste forskel mellem S992/U-modeller og S991 det opgraderede metal reflektoren, som man har, i modsætning til plast-version, der S991 har. Metal reflektorer tilføje klarhed til tonen og forbedre den spille respons på tværs af det hele dynamiske område. Yanagisawa's S992U model leveres med en straight og en buet hals stykke, som gør det muligt for spillere at finde deres optimale spille vinkel og komfort. Denne sax funktioner en original hånd graveret design af højt kvalificerede håndværkere og kommer med en satin dækket, træsorterhell taske og Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke.

Produkt Ref: 77048

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kvalitet mekanismer

Yanagisawa har redesignet mange elementer af sopransaxofon at gøre det et bedre instrument for både fremrykkende studerende og fagfolk. Som standard oktav vigtige mekanismer kan få klistret over tid, har Yanagisawa brugt fluororesin, ikke-stick belægning for at sikre en pålidelig handling med ingen klæbrighed for kommende år. C#, Bb & B nøglen er blevet tilpasset til indslag en vuggende bord (se-så) mekanisme, der muliggør optimal hastighed og fluiditet mellem disse pladser. Yanagisawa brug blå stål fjedre i modsætning til rustfrit stål, som de er mere effektive og hold spændingen mere effektivt, derfor styrke den nøgleaktion. Yanagisawa saxofoner har særlige spids omdrejningspunkt skruer i centrum af alle våbnene. Disse skruer præcist control stabilitet i centrum arme og hjælp til at opnå en høj præcision handling. Denne model funktioner rib plate montering, er tangenterne monteret på rib pladen før bliver monteret på kroppen af instrumentet. Resultatet af denne proces er forbedret resonans og tonale stabilitet. Denne saxofon har en underslung oktav mekanisme, der producerer en meget hurtigere og mere lydhør handling.

Premium materialer

Yanagisawa har udviklet den saxofon materialer for at forbedre lyden af instrumentet. Netop denne model byder på en fantastisk bronze krop. En hvid shell foring er blevet føjet til tangenterne at gøre saxofon mere iøjnefaldende og til at mindske risikoen for spillerens fingre glide under en teknisk passage.

Ulakerede Bronze krop

S992U saxofon byder på en fantastisk bronze krop, der producerer mørkere, rigere toner end messing.

Hånd graveret & ebonit mundstykke

For en luksus finish Yanagisawa sopran saxofoner har et attraktivt og unikt indrettede hånd graveret mønster på instrumentets krop. Også inkluderet er en Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke - en favorit blandt sax spillere. Populære, fordi de producerer dejlige varme toner og er i stand til problemfrit at passe ind i et ensemble.

Alt hvad du behøver

S992U Yanagisawa sopransaxofon inkluderer en premium kunstlæder dækket hårdt etui. Sådan gemmer apparatet sikkert så der er ingen grund til at bekymre sig om det at blive beskadiget mellem prøver og koncerter. Yanagisawa har også inkluderet en top kvalitet ebonit mundstykke og ligatur, så når du modtager din pakke du vil have alt, hvad du behøver at spille lige fra kassen. Disse pålidelige, saxofoner er individuelt play testes før der leveres - for absolut sikkerhed for deres kvalitet.

Specifikationer

 • Key: BB
 • Udvalg: Lav Bb til høj G
 • Krop: Bronze
 • Bue: Bronze
 • Bell: Bronze
 • Taster: Messing
 • Finish: Ulakerede
 • Hals: Bronze
 • Hals Type: Lige og kurvede halse inkluderet
 • Medfølgende tilbehør: Kunstlæder dækket Woodshell kasse + Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke og ligatur