Yanagisawa S902U sopran saxofon, ulakerede Bronze krop

kr. 25.640 NORMAL PRIS kr. 34.471 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Inkluderer kunstlæder dækket Woodshell kasse + ebonit mundstykke
 • Egnet til fremme studerende & erfarne fagfolk
 • Fast hals udtrykker fantastisk toner på tværs af hele området
 • Funktioner fantastiske Bronze ulakerede krop
 • Enkelt-Arm på Bell nøgle giver styrke og præstation pålidelighed

Yanagisawa S902U sopran saxofon, ulakerede Bronze krop

detaljer
Yanagisawa S902U sopransaxofon byder på en fantastisk ulakerede bronze krop og er en professionel instrument egnet til at fremme studerende og fagfolk. 902-serien er kendt som referencepunkt for en professionel instrument og er et populært valg for mange. Denne model er en elite instrument med mekanisk overlegen designfunktioner. Yanagisawa's S902U model er udstyret med en one-piece krop med en fast hals, der udtrykker en fantastisk tone på tværs af hele spektret, mens den bronze farve tilføjer en mørk klangfarve lyd. Et enkelt-arm på tasten klokke giver en stærk og pålidelig præstation for kommende år. Denne sax funktioner en original hånd graveret design af højt kvalificerede håndværkere og kommer med en satin dækket, træsorterhell taske og Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke.

Produkt Ref: 77043

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Kvalitet mekanismer

Yanagisawa har redesignet mange elementer af sopransaxofon at gøre det et bedre instrument til både fremme studerende og erfarne fagfolk. Som standard oktav vigtige mekanismer kan få klistret over tid, har Yanagisawa brugt fluororesin, ikke-stick belægning for at sikre en pålidelig handling med ingen klæbrighed for kommende år. C#, Bb & B nøglen er blevet tilpasset til indslag en vuggende bord (se-så) mekanisme, der muliggør optimal hastighed og fluiditet mellem disse pladser. Yanagisawa brug blå stål fjedre i modsætning til rustfrit stål, som de er mere effektive og hold spændingen mere effektivt, derfor styrke den nøgleaktion. Yanagisawa saxofoner har særlige spids omdrejningspunkt skruer i centrum af alle våbnene. Disse skruer præcist control stabilitet i centrum arme og hjælp til at opnå en høj præcision handling.

Premium materialer

Yanagisawa har udviklet den saxofon materialer for at forbedre lyden af instrumentet. Netop denne model byder på en fantastisk bronze krop, som producerer mørke toner. En hvid shell foring er blevet føjet til tangenterne at gøre saxofon mere iøjnefaldende og til at mindske risikoen for spillerens fingre glide under en teknisk passage. Plast reflektorer er monteret i bunden af den pads at hjælpe sound-projekt som forventet.

Ulakerede Bronze krop

S902U saxofon byder på en fantastisk bronze krop, der tilbyder fremragende toneområde med uovertruffen dybde og fleksibilitet. Farve forskellen mellem bronze krop og messing mekanismer giver en dejlig æstetiske touch. Ulakerede finish er populære for at aktivere den metal materiale at genlyd til sit fulde potentiale, så flere projektion og gratis blæser.

Hånd graveret & ebonit mundstykke

For en luksus finish Yanagisawa sopran saxofoner har et attraktivt og unikt indrettede hånd graveret mønster på instrumentets krop. Også inkluderet er en Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke - en favorit blandt sax spillere. Populære, fordi de producerer dejlige varme toner og er i stand til problemfrit at passe ind i et ensemble.

Alt hvad du behøver

S902U Yanagisawa sopransaxofon inkluderer en premium kunstlæder dækket hårdt etui. Sådan gemmer apparatet sikkert så der er ingen grund til at bekymre sig om det at blive beskadiget mellem prøver og koncerter. Yanagisawa har også inkluderet en top kvalitet ebonit mundstykke og ligatur, så når du modtager din pakke du vil have alt, hvad du behøver at spille lige fra kassen. Disse pålidelige, saxofoner er individuelt play testes før der leveres - for absolut sikkerhed for deres kvalitet.

Specifikationer

 • Key: BB
 • Udvalg: Lav Bb at høj F #
 • Krop: Bronze
 • Bue: Bronze
 • Taster: Messing
 • Finish: Ulakerede
 • Hals: Bronze
 • Hals Type: Ét stykke
 • Medfølgende tilbehør: Kunstlæder dækket Woodshell kasse + Yanagisawa mærkevarer ebonit mundstykke og ligatur