Yanagisawa A991 Alt saxofon, guld lak - Ex Demo

kr. 16.831 NORMAL PRIS kr. 27.646 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Ex Demonstration saxofon

Yanagisawa A991 Alt saxofon, guld lak - Ex Demo

detaljer

Denne Yanagisawa professionel A-991 tilbyder et instrument, der sammenligner og overgar mange andre topniveau saxofon til salg. Med en Klassisk guld lak finish placeret pa en messing krop dette instrument lyder og foles fantastisk. En justerbar front F nogle kombineret, forbedrede forbindelser pa tabel tangenter og styrkede mekanismer giver en staerk og holdbar instrument, der er ergonomisk og behagelig at bruge.

Produkt Ref: 42932

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionel mekanismer

Yanagisawa A991 tilbyder mange funktioner, der gør det en saxofon, der producerer sublime resultater. Justerbar front F-tasten giver mulighed for flere muligheder og fleksibilitet i altissimo områderne. Den venstre hånd tabel kobling på Yanagisawa saxofoner tilbyder en kompromisløs komfort, med en skyderen mekanisme mellem C# og B-tasten og en vippe kobling mellem C# og Bb nøgle. Dette giver mulighed for hurtigere og smidigere teknik.

Hårde og tunge konstruktion

Yanagisawa A991 inkluderer en integreret post rib konstruktion, som primært tilbyder en hel del mere styrke til instrumentet bør instrumentet nogensinde ved et uheld faldt eller slået. En fordel af dette er også tilføjet mid-range resonans, hvilket giver bedre akustiske dybde og projektion. Derudover indgår en palm centrale styrkelse plade i udformningen af det instrument, som også styrker instrumentet dramatisk. Er en tri punkt tandbøjle, som ikke kun styrker instrumentet, men også giver mere power til fortissimo intervaller mellem kroppen og klokke af instrumentet.

Professionel puder og Superior Springs

På dette instrument, er nogle af de bedste materialer brugt til at sikre, at handlingen er lige højre. Blå stål springs har været brugt på den pads at sikre en hurtig indsats, men med en komfortabel mængde af styrke. Dette giver mulighed for hurtigere passager skal spilles med lethed. Ud over dette, den lufttætte vandtætte pads brugt til at sikre, at det vil være helt lække gratis og længe varede.

Finpudsning

På denne A-991, er en guld lak blevet føjet til messing krop instrument til at give en ren og kraftig tone. Gravering tilføjer prikken over i'et til en fantastisk leder instrument. Ud over dette, ægte perlemor taster og knapper er blevet føjet til mekanismerne til at skabe et attraktivt og stor følelse instrument.

Alt hvad du behøver

Til sidst, instrumentet ligeledes kommer hos en læder bundet hårdt etui, som giver mulighed for dit instrument skal transporteres til prøver og koncerter, trygt og sikkert. Også inkluderet i denne pakke, saxofon er skurk, mundstykke, ligatur og reed, så du kan få spille så snart du modtager instrumentet.

Ex-visning Instrument

Bemærk venligst at denne Yanagisawa saxofon er en ex-demonstration saxofon, som har været brugt i vores York showroom. Selvom der er meget små ridser på kroppen, er resten af instrumentet helt som ny, herunder standard 1 års garanti. Det inkluderer også alle tilbehør, der kommer med pakken som standard.

Dette er en perfekt mulighed for at købe en fuldt fungerende Yanagisawa saxofon til en fantastisk pris.

Funktioner og specifikationer

 • Kroppen materiale: messing
 • Kroppen Finish: guld lak
 • Front F nøglen: justerbar
 • Fjedre: blå stål nål
 • Puder: vandtæt
 • Nøgle: Eb (Alt)

Medfølgende tilbehør

 • Sag: læder bundet hårdt etui
 • Skurk: inkluderet
 • Mundstykket: inkluderet, ebonit
 • Ligatur: inkluderet
 • Reed: inkluderet