Westbury 4/4 mellemliggende Violin sæt - B-Stock

kr. 1.715 NORMAL PRIS kr. 2.394 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Westbury VF033 Full Size Violin sæt.
 • Ideel for studerende og avancerende spillere.
 • Westbury Bulletwood bue med ibenholt frøen.
 • Høj kvalitet polstret Gig Bag af Westbury med skulderstropper

Westbury 4/4 mellemliggende Violin sæt - B-Stock

detaljer

Denne side udformet Westbury Violin tilbyder alt nødvendigt at begynde at lære violin til en god standard. Med håndlavede ahorn og Gran kroppen kombineret med ibenholt komponenter er denne violin en stor instrument for begyndere og øvede spillere.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 74638

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Ahorn og Gran krop

Denne Westbury VF033 Violin byder på en ahorn og Gran organ, som giver en fantastisk resonant lyd og en fantastisk respons, som er perfekt for studerende og mellemliggende violiner. Disse store kvalitet træsorter er derefter blevet håndlavede og fremstillet til at give hver violin specialtegn og optimal tone. Derfra lakeret instrumentet til en top kvalitet at gøre det ser godt ud og sidste i lang tid.

Ibenholt komponenter i hele

En stor funktion for Westbury VF033 violiner er brugen af ibenholt gribebræt, hagebræt, topnut og pinde. Ibenholt er et blødt træ med en højere densitet, hvilket gør det fantastisk til træ, som vil komme i kontakt med fugt regelmæssigt på grund af dens uigennemtrængelige karakter. Den omfattende brug af ibenholt findes ofte på dyrere instrumenter.

Inkluderet bue, stol og Hardcase

Inkluderet i denne Westbury Violin sæt er alle de ekstra tilbehør, som du har brug for at komme i gang så snart du får violin. Inkluderet i pakken er en ottekantet bulletwood bue, som giver en ideel vægtfordeling over hele buen. Dette igen giver bedre samlet control. Også inkluderet er franske stil Despiau Bridge, som er monteret perfekt for hvert instrument. Alt dette kommer i en hård dart-formet støbte sag, som giver stor beskyttelse, når du flytter instrumentet til undervisningstimer, prøver og koncerter både.

For mere information om denne violin outfit, se venligst nedenstående PDF.

Hvis du er usikker på hvilket størrelse vil være mest hensigtsmæssigt for dig, skal du kontrollere PDF guide nedenfor.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Håndskårne ahorn og Gran
 • Gribebræt materiale: Ibenholt og ibenholt Top møtrik
 • Chinrest og pløkker materiale: Ebony
 • Tailpiece: Metal legering
 • Størrelse: Full Size (4/4)

Medfølgende tilbehør

 • Bue: Westbury Brasiltræ ottekantet buen og ibenholt frøen
 • Hoved: Monteret Despiau Bridge
 • Kasse: Dart formet hårdt etui med musik lomme og skulder stropper