Vandoren Masters CL4 mundstykke opgraderingspakke, sølv

kr. 1.087 NORMAL PRIS kr. 1.280 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Vandoren Masters CL4 mundstykke
  • Vandoren mestre M/O ligatur i sølvbelagt og den fælles landbrugspolitik
  • Klassisk mundstykke opgradering til brug med sværere siv
  • Egnet for alle Bb klarinet spillere

Vandoren Masters CL4 mundstykke opgraderingspakke, sølv

detaljer

Den Vandoren CM60048 Masters CL4 klarinet mundstykket er en alsidig og fleksibel mundstykke, der kan bruges af alle slags kunstnere fra begyndere til professionelle. En kombination af et relativt lille tip åbning og en større modstående længde skabe en fantastisk tone, der er spændende og musikalsk.

Produkt Ref: 67082

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Masters Series mundstykker

CL4 tilbyder en enorm mængde af fleksibilitet med en lille spids åbning af 1.10cm bred. Derudover hjælper den lange vender til at producere en dybere tone og et stort udvalg. Den samlede lyd fra mundstykket er levende og spændende, samtidig med at holde et godt afrundet tone.

Om Vandoren mestre forskellige mundstykker

Masters række klarinet mundstykker er ekstremt alsidige og tilpasses ethvert scenario af præstation. De er ekstremt gratis-blæser mundstykker, der bryder skimmel fra de standard restriktive og traditionelle mundstykker. Udover at være gratis-blæser, de er også udtryksfuld og tilbyde en spændende og musikalsk tone. Talerør er velegnet til alle spectrums af kunstnere: fra studerende alle vejen igennem til professionelt.

Vandoren M/O Masters Bb klarinet ligatur

Vandoren M/O Bb klarinet ligatur består af en letvægts konstruktion med en skrue-system, der giver en stram sikker pasform knappanel reed at vibrere frit. Dette giver optimal vibrationer af reed resulterer i et klart respons og sprød artikulation. Den sølv plating hjælper med at levere en lysere kant til den samlede lyd.

Specifikationer

  • Tip åbning: 1,10 mm
  • Vender længde: Lang
  • Anbefalet Reed styrke: 3,0 & rarr; 4.0