Rosedale bas fløjte fra Gear4music - B-Stock

kr. 11.292 NORMAL PRIS kr. 13.029 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Stor Instrument For skoler og orkestre
 • 30 mm Diameter krop
 • Sølv Headjoint
 • Perfekt til fordobling træblæser spillere
 • Inkluderer taske og tilbehør

Rosedale bas fløjte fra Gear4music - B-Stock

detaljer

Rosedale bas fløjte fra Gear4music kombinerer et væld af avancerede funktioner og et klassisk design til at give dig en yderst spilbar instrument til et gennembrud pris. Med en særskilt blød tone og en stærk dynamisk tilstedeværelse i det lavere register er dette en fantastisk add-on til enhver fordobling træblæser spillere samling, til en pris, der ikke bryder banken.Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 79628

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Det perfekte supplement til din fløjte samling

Denne fantastiske kvalitet instrument tilbyder en mulighed for at tilføje til din fløjte samling, uden at bruge for meget. Ideel til spillere fordoble i fløjte af træblæser sektioner, dette instrument er perfekt til orkester spille eller fløjte ensembler. Giver stor værdi for pengene, er dette instrument perfekt til skoler, enkeltpersoner og orkestre både.

Kvalitetsmaterialer og håndværk

Udformet fra forsølvet kobbernikkel, har denne kvalitet instrument en 30mm krop diameter, hvilket gør det lettere at spille end de større modeller, hvilket gør det perfekt til yngre spillere. Med en varm og fyldig tone med stærk dynamik i det lavere register, lyde denne fløjte stor i alle situationer. Dette er en stor mulighed for at eje en sjældnere fløjte uden at bruge for meget.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Curponickel
 • Body Finish: Forgyldt sølv
 • Pads og fjedre: fransk kvalitetsmaterialer
 • Headjoint: Forgyldt sølv

Medfølgende tilbehør

 • Kasse: Hårdt skum taske
 • Tilbehør: Renseklud og stang

Rosedale træblæser instrumenter fra Gear4music

Dette udvalg af træblæsere instrumenter blev lanceret i 2007 fra Gear4music.com og tage deres navn fra en unik regionen North Yorkshire Moors. Produkter inkluderer Tværfløjter, fløjter, saxofoner, klarinetter og Oboer, som alle er bygget til en professionel standard.

Rosedale træblæsere instrumenter er ideel til den ambitiøse spiller med kræsne smag, samt studerende, der ønsker en stor klingende instrument. Hver Rosedale instrument har været håndlavede, leverer professionel spilbarhed og kvalitet samtidig bevare en konkurrencedygtig pris.

Disse instrumenter kombinerer traditionelle teknikker og viden med moderne innovation. Med overlegen byggekvalitet og professionel finish, Rosedale instrumenter er indbygget præcise specifikationer. Vores sortiment af mellemprodukter til professionelle Rosedale træblæser instrumenter fra Gear4music har vist sig for at hæve bar af musikinstrumenter til det næste niveau.