Kongen 2102 legende 2B Basun - næsten ny

kr. 12.705 NORMAL PRIS kr. 22.737 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Messing og nikkel sølv krop med klar lak
 • Perfekt til Jazz spillere
 • En af verdens bedst sælgende Jazz trækbasun
 • Lille klokke og dobbelt boring
 • Næsten nye Basun

Kongen 2102 legende 2B Basun - næsten ny

detaljer

Den King 2B Basun er en perfekt mulighed for enhver kræsne jazz performer. Det er små klokke og dobbelt.481/.491 "boring gøre det så nemt at spille i den øvre register af instrumentet. Ved hjælp af mere end 100 års erfaring for at gøre dette instrument, den King 2B er en af de mest populære jazz basuner rundt.Denne vare blev returneret uønskede fra en kunde. Den oprindelige boksning er scuffed. Ellers selve enheden ser ud og fungerer som nye, og har kun været brugt et par gange.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 41500

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Klassisk Jazz Design

Den King 2B Basun er meget lig dens modstykke, 3B, som er noteret som en typisk jazz trombone. Det er mindre 12,2 mm boring tilbyder Basunisten en strålende og præcis lyd, som begunstiger en nem afspilning af højere registret. Jo mindre end normale 18,7 cm steg messing klokke giver en varm men klare tone, hvilket gør det meget alsidigt. Den klare lakeret finish hjælper også med at opnå den varm tone af instrumentet. Samlet set i forhold til 3B tilbyder denne Basun en friskere lyd, der kan trænge ind gennem et ensemble lidt lettere. Det er en jazz Basunisten drøm.

Professionel dias

Selv tilbage i skabelsen af King instrumenter i 1894, instrumentet blev hyldet for dens glat og let slide handling. Fra dette punkt på, har nye færdigheder og teknologi kun gjort basuner bedre. Forkromet nikkel sølv slange gør det til en let slide, tilbyder spilleren kæmpe teknisk alsidighed på hurtigere passager af musik.

Medfølgende tilbehør

Samt basun, inkluderet i denne pakke er en luksus sort solid kuffert, designet til den King Basun til at passe sikkert. Dette gør transport af instrument til koncerter og prøver meget let. Der er også inkluderet en King 12 C mundstykke, som er fremstillet til specifikationerne basunen. Det spiller frit og let i de højere register og producerer en smuk og rig tone.

Næsten nyt produkt

Denne vare er blevet returneret uønsket af en tidligere kunde under vores 14 dages penge tilbage garanti. Mens boksen har været lidt scuffed, instrument og case er i perfekt stand og inkluderer alt tilbehør herunder mundstykket.

Dette er en stor mulighed for at købe et fantastisk instrument, der er i som ny betingelse, men til en billigere pris

Funktioner og specifikationer

 • Kede størrelse: 1,22 cm (0.481")
 • Bell størrelse: 20,3 cm (7 3/8")
 • Bell materiale:Rose messing
 • Glide materiale:Nysølv
 • Finish:Klar lak Finish

Medfølgende tilbehør

 • Kasse:Træ Shell hårdt etui
 • Mundstykket: King 12 C Basun mundstykke