Fløjte kasser ABS fra Gear4music - B Stock

kr. 114 NORMAL PRIS kr. 306 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Formstøbt interiør
  • Fløjte ABS sag
  • Let og stærk
  • To låse til sikkerhed
  • B bestand sag

Fløjte kasser ABS fra Gear4music - B Stock

detaljer

Denne fløjte ABS-kasse er en let og robust måde at transportere dit instrument til prøver og koncerter. Featuring en formstøbt skum interiør til alle dele af fløjte, beskytter dette kasser apparatet fra skader af ridser i transit. To låse holde apparatet sikkert og et behageligt håndtag gør det nemt at bære.Bemærk - denne taske bliver solgt som B Stock. Læs den fulde beskrivelse for flere detaljer.

Produkt Ref: 57252

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Formstøbt interiør

Denne taske er sket til at beskytte hver enkelt del af fløjten. Med individuelle sektioner for hoveddelen, footjoint og headjoint, forhindrer denne taske keywork og krop fra skade i transit. Hårdt skum mould er robust, samtidig med at være bløde nok ikke at beskadige apparatet. Skummet er dækket med pels effekt foring for ekstra beskyttelse.

Hårde ABS sag

Sagen har været lavet fra en hærdet ABS muld, som er ekstremt stærk men også meget let. Kuffert vil modstå daglige tager instrumentet til prøver og koncerter med lethed. To låse på sagen gøre sagen meget sikker, især når det gemmes. En komfortabel tunge håndtag gør sagen let at bære rundt på.

B bestand sag

Bemærk, at denne taske bliver solgt som B stock, som følge af en fabrikationsfejl. Støbeform til de vigtigste organ holde ikke instrumentet komfortabelt. Trods dette, sagen kan lukkes med fløjte inde og beskytter apparatet. Dette er en stor mulighed for at købe en fuldt fungerende taske for en brøkdel af prisen.

Funktioner og specifikationer

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 30 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.