DISC Legere Alt klarinet syntetiske Reed, styrke 3

  • Video 1
kr. 156 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Legere Alt klarinet syntetiske Reed
  • Styrke 3
  • Korrekt styrke og præcision Engineering
  • Længe varig og holdbar

DISC Legere Alt klarinet syntetiske Reed, styrke 3

detaljer

Legere række syntetiske alt klarinet siv er en førende innovation, som bekæmper brugen af potentielt temperamentsfuld sukkerrør siv. Disse syntetiske rør tilbyder en præcision klip og nøjagtige styrke, som ikke altid er opnåelige med standard træ siv. De syntetiske rør vil også sidste meget længere, betyder færre penge brugt på reed ændringer.Produkt Ref: 40791

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Slidstærkt og langtidsholdbart

Der henviser til, at en traditionel sukkerrør reed skulle ændre regelmæssigt på grund af skader og naturlig slitage, vil denne syntetiske Legere reed vare meget længere på grund af dets sammensatte materialer. Det betyder, at færre penge skal brugt på siv og i det lange løb vil spare på penge!

Precision Engineering

Lavet af nogle af de nyeste materialer og ved hjælp af meget avanceret maskine crafting, er Legere siv bygget således at alle reed vil være identisk med næste. Med mange sukkerrør siv, der er forskelle fra et siv styrke til et andet, men med Legere siv, kan du være sikker på at alle reed vil være helt konsekvent.

Anmeldelser

"Jeg må sige, at når jeg rent faktisk prøvede siv blev mere end positivt overrasket! Sammenhæng i de stærke sider er fremragende - jeg må sige, at jeg har været stigende frustreret af traditionelle reed fremstiller manglende konsistens mellem kvaliteter. Med Legere vide du præcis, hvad du får lige ud af boksen."

Barnaby Robson, Principal Klarinetisten Philharmonia Orchestra i London

"Legere rør er vejen for fremtiden nu! De har fænomenal konsistens, fremragende respons og pålidelighed. Vigtigst, hjælpe de med at skabe en smuk, glat tone i alle registre. Ved hjælp af en fantastisk reed, kan man endelig få til at lave musik, i stedet for bare at spille klarinet."

Ricardo Morales, Philadelphia Orchestra

Hvis du er usikker på, hvilken styrke reed er mest egnet til dig, så tjek den sammenligning diagram nedenfor, hvilke funktioner sammenligninger mellem mange af øverste stok reed mærker.