Coppergate professionel trompet, fra Gear4music - boksen åbnet

 • Video 1
kr. 2.369 NORMAL PRIS kr. 3.265 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Middelsvær trompet byder rustfrit stål ventiler
 • Coppergate Professional trompet
 • Sølv forgyldt krop med lakeret Embelishments
 • Stor klarhed og Intonation
 • Sagen, mundstykke og rengøring klud medfølger

Coppergate professionel trompet, fra Gear4music - boksen åbnet

detaljer

Denne Coppergate Professional trompet tilbyder en høj kvalitet instrument for at fremme musikere. Med en forsølvet krop med lakeret finish ventil hætter og dekorationer, dette instrument ikke kun lyder fantastisk men ser fantastisk også. Den medium-large boring tilbyder fyldig lyd samt karakter og masser af tone. Trompet kommer som en pakke, herunder en taske og mundstykke.

Bemærk venligst, boksen er blevet åbnet som en del af vores kvalitetskontrol inspektioner og som sådan alle forseglingen er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 73031

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionelt Design

Coppergate professionel trompet funktioner en medium-large boring som giver en let at spille og kraftige instrument, som er velegnet til fremme musikere til at give en stor tone med masser af projektion. Sølv forgyldt kroppen har fantastisk kvalitet af lyd med karakter og bid, og guld lakeret ventil hætter og dekorationer gør det virkelig skiller sig ud fra mængden.

Håndværksmæssig høj kvalitet

Stor indsats er gået design og fremstilling af dette instrument for at skabe en trompet, der er i den øverste skuffe. Rustfrit stål stempel ventiler er både hurtig og lydløs, giver mulighed for en fremrykkende musiker til at spille både smukt og hurtigt når det er nødvendigt. På 1st og 3rd ventil diasene, tommelfinger krog og finger loop giver mulighed for hurtig og kontrolleret justeringer af tuning. 3. ventil slide har en mekaniske stop til at forhindre diasset i falde ned i slutningen. Endelig blevet afstivet tuning diaset, giver mulighed for præcis justering af instrumentet og giver stivhed til hele instrumentet.

Øverste skuffe til lyd For kræsne udøvende kunstnere

Coppergate professionel trompet tilbyder intonation og projektion, som er både præcis og klar. Selv i ekstreme registre af instrumentet, tonen er fuld af liv og har masser af karakter, giver mulighed for musikalske forestillinger, hver gang apparatet spilles. Intonationen er præcis og sikker, så performer at koncentrere sig om blot at skabe god musik.

Alt hvad du behøver

Med denne store trompet er et væld af tilbehør, der kommer som standard. Trompet kommer med sin egen mundstykke, der kombinerer ubesværet højere register med en smuk tone. Derudover er en stilfuld trompet taske med bære håndtag medtaget for at beskytte apparatet, når den ikke er i brug eller når de rejser til koncerter og prøver.

Funktioner og specifikationer

 • Model: Middelsvær Bb trompet
 • Krop: Messing
 • Finish: Forgyldt sølv
 • Ventiler: Rustfrit stål
 • Medium store Bore størrelse: 11.66 mm
 • Bell Diameter: 121 mm
 • Ventil glider: 1 / 3.
 • Vand nøgler: 2

Medfølgende tilbehør

 • Premium solid kuffert
 • Mundstykket
 • Rengøringsklud

Coppergate messinginstrumenter fra Gear4music

Dette messing interval blev lanceret i 2007 fra Gear4music.com og er

opkaldt efter den historiske gade i Yorks bymure. Som en gade berømt for sin arv af Viking håndværk, udtrykker navnet Coppergate de samme principper af dygtighed og tålmodighed, der går ind i hver Coppergate instrument.

Coppergate messinginstrumenter er elegante og raffinerede. De er håndlavede til nøjagtige specifikationer og de tilbyder et professionelt niveau af kvalitet og spilbarhed. Med et område, der dækker trompeter, Kornetter, tenor og baryton og franske horn, euphoniumer, basuner og tubaer og tilbyder Coppergate et varieret udvalg af premium messing instrumenter, der aktiverer kunstnere til trin til det næste niveau af musik.

Coppergate instrumenter giver power og projektion, der bevarer deres afrundede tonal karakter, hvilket gør dem et valg instrument for den kræsne musiker. Blander traditionelle forsamling teknikker med moderne produktionsteknologi, Coppergate fra Gear4music messing instrumenter tilbyder et hidtil uset niveau af kvalitet og konsistens.