Coppergate Professional Euphonium fra Gear4music - boksen åbnet

 • Video 1
kr. 5.942 NORMAL PRIS kr. 6.991 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Gul messing og Cupronickel dias
 • Kompenserende 4 ventil Euphonium
 • Main skub Tuning udløser
 • Beskyttende Guard plade
 • Inkluderer hårdt etui og mundstykke

Coppergate Professional Euphonium fra Gear4music - boksen åbnet

detaljer

Coppergate Professional Euphonium er et velegnet instrument til kræsne musikere. Med en fremragende vigtigste tuning slide udløser, slide beskyttelse plade, 4 ventiler foraedlingsprodukter system og en gul messing krop, dette instrument føles og lyder fantastisk. Euphonium kommer som en komplet pakke, herunder et mundstykke og solid kuffert.Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 79204

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Main skub Tuning udløser

Coppergate Professional Euphonium inkluderer en tommelfinger udløser, der driver de vigtigste tuning dias, som virker på samme måde at valve udløser og slide gøre på et kornet eller trompet. Dette er meget nyttigt for fine justeringer til noter under forestillinger, især i de højere register, der er udsat for intonation spørgsmål på euphoniumer.

Beskyttende vagt

Denne euphonium inkluderer en justerbar plade, der lægger over de vigtigste tuning dias. Dette beskytter mod diasene blev slået ind eller ud under optræden og forhindrer også hoveddelen af instrumentet bliver ridset af bælter eller knapper, således at holde instrumentet i uberørt tilstand.

4 ventil foraedlingsprodukter System

Coppergate Professional Euphonium funktioner en kompenserende system, som hjælper tuning ved at kanalisere luftstrømmen gennem instrumentets alternative ventiler. Dette gør ikke kun instrumentet lettere at spille, men også forbedrer tuning. Instrumentet har også en side aktion 4. ventilen, som svarer som ventiler 1 og 3. Dette forbedrer også tuning af lavere noter ved at have et separat tuning dias.

Alt hvad du behøver

Euphonium kommer ikke bare sin egen. Inkluderet med dette instrument er et mundstykke, der gør det muligt at få spille lige ud af boksen. Derudover har en solid kuffert blevet inkluderet, hvilket betyder, at apparatet kan oplagres og transporteres sikkert.

Funktioner og specifikationer

 • Body materiale: Gul messing
 • Glide materiale: Kobbernikkel
 • Instrument Finish: Klar lak
 • Bell Diameter: 300 mm (11,8")
 • Kede Diameter: 16 mm (0.630")
 • Ventiler: 3 x Top stempel, 1 x Side stempel, rustfrit stål
 • Nøglen: BB/F

Medfølgende tilbehør

 • Kasse: Let sag
 • Mundstykke: Store Bore, egnet til euphoniumer

Coppergate messinginstrumenter fra Gear4music

Dette messing interval blev lanceret i 2007 fra Gear4music.com og er

opkaldt efter den historiske gade i Yorks bymure. Som en gade berømt for sin arv af Viking håndværk, udtrykker navnet Coppergate de samme principper af dygtighed og tålmodighed

der går ind i hver Coppergate instrument.

Coppergate messinginstrumenter er elegante og raffinerede. De er håndlavede til nøjagtige specifikationer og de tilbyder et professionelt niveau af kvalitet og spilbarhed. Med et område, der dækker trompeter, Kornetter, tenor og baryton og franske horn, euphoniumer, basuner og tubaer og Coppergate tilbyder et varieret udvalg af premium messing instrumenter, der aktiverer kunstnere til trin til det næste niveau af musik.

Coppergate instrumenter giver power og projektion, der bevarer deres afrundede tonal karakter, hvilket gør dem et valg instrument for den kræsne musiker. Blander traditionelle forsamling teknikker med moderne produktionsteknologi, Coppergate fra Gear4music messing instrumenter tilbyder et hidtil uset niveau af kvalitet og konsistens.