Bach flygelhorn Gig Bag, syntetisk

kr. 787 NORMAL PRIS kr. 1.092 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Bach enkelt Flygel Horn Gig Bag, syntetisk
  • Talrige bære håndtag
  • Letvægtsdesign
  • Høj effekt skum
  • Syntetisk ydre & bomuld velour indre.

Bach flygelhorn Gig Bag, syntetisk

detaljer

Denne top kvalitet Bach Flygel Horn Gig Bag er et fantastisk valg for de rejsende musiker. Herunder en slagfast skum og talrige bærehåndtag er denne taske alt det, en Flugel hornspiller nogensinde kunne brug for.Produkt Ref: 37100

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Professionelt Design

Det syntetiske materiale, der anvendes på denne taske gør for en stærk og holdbar måde at transportere en Flygel Horn rundt. Dette kombineret med bomuld velour interiør, gør det en top kvalitet koncert taske til den kræsne performer.

Ud over dette er det også ekstremt holdbare og langvarige. Alle montering er fremstillet af metal og tryk derefter på pigdæk i at placere. Dette gør det så at tasken vil vare i lang tid. Høj densitet skum betyder, at sagen er meget slagfast, at sikre, at enhver Flygel Horn vil forblive sikker i denne taske.

Nem at transportere

Bach gig bag inkluderer også skulder stropper og en bærehåndtag, hvilket gør det nemt at transportere Flygel Horn til øvning og koncerter både med minimal indsats. Alle dele af stropper er foretaget til en høj kvalitet til at skabe et langvarigt taske. Ud over dette er en Raincape medtaget for at beskytte det mod elementerne.