Tasker & Kufferter til basguitar

Her finder du Tasker & Kufferter til basguitarer til alle former for basser. Tasker og kufferter er vigtigt tilbehør til bassister, som gerne vil transportere deres værdifulde instrumenter sikkert.

Vi tilbyder et stort udvalg af polstrede tasker, hardschell kasser, covers, faconformede kufferter og kufferter til mere ekstreme stilarter. Vi er sikre på at give dig den beskyttelse som din basguitar har behov for. 
Vi har nogle af de bedste brands i branchen såsom SKB, Gator og Kinsman for at nævne nogle få.

Se al information

Mest populære bastasker & Kufferter

Første 20 produkter vises

Om bastasker & Kufferter

Den nemmeste måde at beskytte din bas er med en bastaske eller kasse. Basguitarer oplever mange stød og slag, især hvis du spiller live shows og er på tour. Hos Gear4music der findes to typer bastasker.

Polstrede tasker er favorable, fordi de giver en god mængde af beskyttelse, er lette at bære og har ofte ekstra lommer og skulderremme for nem transport. Polstrede tasker beskytter dog ikke mod temperaturændringer.

I modsætning giver hårde kufferter fremragende beskyttelse mod temperatur, fugtighed og fysiske skader og er afgørende for lange transporter eller flyveture. Sammenlignet med andre modeller indenfor opbevaring, er en hård kasse langt den sikreste og hvis den er sikret korrekt i en hård kasse kan næsten intet ske med instrumentet.