Roland synthesizere

Gear4music.com

Roland synthesizere har været indflydelsesrige inden for den elektroniske musikinstrument scene tidlige 1970erne med udgivelsen af SH1000. I 80 'er udgav de flagskib Jupiter og Juno produktlinjer. Siden da er Roland fortsat med at udvikle et stort udvalg af synthesizere - herunder den aktuelle Fantom serie og en opdateret version af Juno serien Gear4music.com favner hele området af Roland synths - herunder den nye GAIA SH-01. Se al information

Mest populære Roland Synths & Modules

Første 14 produkter vises

Om Roland Synths & Modules

Roland Synths er kendt for deres brugervenlighed og lyd af høj kvalitet. Efter at have opnået en universel appel, fortsætter de med at øge deres fremragende omdømme med hver ny udgivelse.

Roland synth-serien inkluderer Jupiter, Integra, V-Synth, Lucina, AX, VP og Gaia SH-01.

Prisforskellene fra omkring 2,493 til 16,621 er der noget for enhver smag, uanset om du leder efter en sjov skuldersyn, en komplet workstation eller den teknologisk avancerede V-Synth, er Roland et kvalitetsvalg.

Gear4music.com har et stort udvalg af Roland synths, herunder næsten nye genstande og pakkeaftaler. Med en Roland-specialist, som kan yde hjælp, råd og ekstra information.

For at kontakte vores Roland specialist skal du ringe til 0843 155 0500 .