Roland synthesizere

Gear4music.com

Roland synthesizere har været indflydelsesrige inden for den elektroniske musikinstrument scene tidlige 1970erne med udgivelsen af SH1000. I 80 'er udgav de flagskib Jupiter og Juno produktlinjer. Siden da er Roland fortsat med at udvikle et stort udvalg af synthesizere - herunder den aktuelle Fantom serie og en opdateret version af Juno serien Gear4music.com favner hele området af Roland synths - herunder den nye GAIA SH-01. Se al information

Mest populære Roland Synths og moduler

Første 15 produkter vises

Om Roland Synths og moduler

Roland Synths er kendt for deres brugervenlighed brug og høj kvalitet lyde. At have opnået universel appel, fortsætter de med at øge deres fremragende ry med hver ny release.

Roland synth sortiment inkluderer Jupiter, Integra, V-Synth, Dorthe, AX, VP og Gaia SH-01.

Spænder i pris fra ca 2,612 til 17,413 der er noget for enhver smag, om du er på udkig efter en sjov skulder synth, en komplet workstation eller teknologisk avancerede V-Synth, Roland er et valg.

Gear4music.com har en omfattende vifte af Roland synths herunder næsten nye emner og pakkeløsninger. Med en i butikken Roland specialist, der kan leverer hjælp, rådgivning og ekstra information.

For at kontakte ring vores Roland specialist 0843 155 0500.