Studiomonitorer

Studiomonitorer er en af de vigtigste elementer i et producentstudio, da det giver mulighed for nøjagtig lydovervågning når der produceres, mixes og til mastering. Monitorer kommer i forskellige størrelser med forskellig frekvensrespons, der passer til ethvert professionelt og hjemmestudio. Uanset om du er i et professionelt studio eller i soveværelset, så kan monitorer fra f.eks. KRK Rokit G4 tilbyde kontrolelementer, så det lyder optimalt i det rum du arbejder i.

Hos Gear4music kan du finde både aktive studioskærme og passive studioskærme fra de største brands, såsom M-Audio, Yamaha og KRK, i forskellige størrelser, så de passer til ethvert rum. Ligeledes har vi vores eget brand SubZero studioskærme, som giver præcis lyd til fantastisk pris. Ønsker du et større udvalg af brands, kan du se dem her.

Gennemse vores udvalg nedenfor

Se al information

Mest populære Studiomonitorer

Om Studiomonitorer

Studio Monitor højttalere er afgørende, når du blander lyd til en professionel standard. De giver en flad respons og er udviklet til at sende en neutral lyd, så brugeren kan blande præcist og tro mod det optagede materiale.

Subwoofere er højttaler kabinetter, der er dedikeret til gengivelse af lave frekvenser. De er undertiden brugt med nearfield højttalere til at kompensere for de begrænsninger, der undertiden findes på mindre modeller af studie monitorer.

Active og Passive er de to hovedtyper af højttalere Active højttalere har interne forstærkere gør dem mere bærbar end passive højttalere. Passive højttalere har brug for en ekstern forstærker til at drive højttalerne og er velegnet til permanente installationer. Mange mennesker foretrækker den kontrol, som passive højttalere giver og evnen til at mikse og matche disse højttalere med forskellige ampere.