Studie Monitors

Studio Monitors fra producenter som Adam, Genelec, Mackie, M-Audio, Alesis og Quested fra Gear4music studie sortiment. Vi leverer et stort udvalg af Studie Monitors herunder Nearfield, Farfield og subwoofere. Se al information

Studie Monitors Topsælgere

Om Studio monitors

Studio Monitor højttalere er afgørende, når du blander lyd til en professionel standard. De giver en flad respons og er udviklet til at sende en neutral lyd, så brugeren kan blande præcist og tro mod det optagede materiale.

Subwoofere er højttaler kabinetter, der er dedikeret til gengivelse af lave frekvenser. De er undertiden brugt med nearfield højttalere til at kompensere for de begrænsninger, der undertiden findes på mindre modeller af studie monitorer.

Active og Passive er de to hovedtyper af højttalere Active højttalere har interne forstærkere gør dem mere bærbar end passive højttalere. Passive højttalere har brug for en ekstern forstærker til at drive højttalerne og er velegnet til permanente installationer. Mange mennesker foretrækker den kontrol, som passive højttalere giver og evnen til at mikse og matche disse højttalere med forskellige ampere.