violiner

Violiner fra Gear4music: vi har arbejdet utrætteligt for at udvikle og raffinere en række kvalitet violiner til meget overkommelige priser, og vi er nu en af de førende Violin detailhandlere i Europa. Violiner er tilgængelige i en række størrelser herunder 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 og 4/4, med Gear4music studerende violiner er ideel til folk som er nybegyndende med violin. Vores Archer violiner tilbyder en præmie kvalitet alternativ for ambitiøse violinister, med en fuld og rige tone, som vil behage de mest dygtig violin spillere.

Mest populære violiner

Første 30 produkter vises

Violin Information

Violin historie: Selvom violiner har antik oprindelse, erhvervet de mest af deres moderne karakteristika fra Luthiers i 1500-tallet Italien. Det var først i 1800 og barokken, violin begyndte at formere med respekteret komponister såsom Antonio Vivaldi og Johann Sebastian Bach ved hjælp af violiner i deres kompositioner. Siden da har violinen vundet meget kærlighed og respekt fra hele verden som både en solo og koncert instrument, og violiner er nu spillet af musikere i en lang række musikalske genrer herunder Klassisk, jazz, folkemusik, punk og rock'n'roll.

Violin er en fire-strenget akustisk musikinstrument, der spilles med en bue. Det leder violin familien af instrumenter, der også indeholder viola, cello og kontrabas. Lyd genereres normalt ved at trække i buen, som består af en stav indeholder en strimmel hest hår, på tværs af violin strengene, selvom plukning af strengene i hånden - kendt som pizzicato - også er en almindeligt anvendt teknik til at oprette en anden tone og resonans. Harpiks gnides på bue hår for at sikre sine glatte progression i alle violin strenge.

Vælg den rigtige størrelse violin

Når du køber en violin, især for børn, er et af de vigtigste aspekter at huske størrelsen. Ved hjælp af en violin eller bue, der er alt for store eller små kan gøre spil vanskelige og som sådan forskellige størrelser af violin er tilgængelige som passer størrelsesforholdet for afspilleren.

Halv størrelse violiner: typisk for børn i alderen mellem seks og ti, med en arm længde på omkring 20 til 22 tommer.

3/4 Størrelse violiner: gearet til for ni-11 aldersgruppe arm længder omkring 22 til 23,5 cm

Fuld / voksen størrelse violiner: for dem med våben af 23.5 tommer eller længere.