Effektprocessorer

Effektprocessorer designet til live performance spænder fra reverb og delays til multieffekter. Lydeffekter er et vigtigt redskab for musikere, for at tilføje prikken over i'et når de mixer eller for at give den ønskede følelse, uanset som det er til små akustiske solo-forestillinger eller til gigs med flermands-bands.

Reverb-effekter bruges ofte på trommer og vokaler for at give en følelse af plads, ved at skabe illusioner af større rumstørrelse. Delays kan tilføje en karakteristisk og kompleks effekt eller anvendes for at forstærke og give fyldigere lyd. Multieffekter giver et væld af forskellige funktioner og indstillinger og tilbyder et stort udvalg lydmuligheder.

Hos Gear4music har vi et stort sortiment af effektprocessorer fra førende brands, herunder TC Helicon, Behringer og Alesis, så du har alle de redskaber du skal bruge for at vække dit mix og din lyd til live.

Se al information

Mest populære effektprocessorer

Første 44 produkter vises

Om Signal processorer

Effekter processorer er udbredt i optagelse studios i post produktion til optagelse af vokal, guitarer, bas, trommer, keyboard og andre instrumenter. Med effekter spænder fra subtile ændringer at fuldføre transformation af lyden i en dramatisk måde.

Forskellige effekter fra rumklang, forsinkelse, Kor, flange og meget betyde mere, er der ingen ende på de forskellige toner og lyde, du kan oprette i studiet. Hos Gear4music.com bekendt at musikere bestræber sig på at oprette deres egen unikke lyd og teknikker. Med dette i tankerne har vi et stort udvalg af signal processor effekter enheder fra førende producenter og velkendt, effekter enheder gerne Alesis MicroVerb 4 signal processor, designet til at levere en lang række store-lydende, easy-to-use effekter for studios og ingeniører både.