Effektprocessorer

Effektprocessorer designet til live applikationer spænder fra reverb og forsinkelser til multi effekter. Fra lille solo akustiske forestillinger til fuld band koncerter er lydeffekter et vigtigt redskab for musikere og ingeniører til at tilføje prikken over i'et til en blanding og give det den nødvendige føler.

Se al information

Mest populære effektprocessorer

Første 43 produkter vises

Om Signal processorer

Effekter processorer er udbredt i optagelse studios i post produktion til optagelse af vokal, guitarer, bas, trommer, keyboard og andre instrumenter. Med effekter spænder fra subtile ændringer at fuldføre transformation af lyden i en dramatisk måde.

Forskellige effekter fra rumklang, forsinkelse, Kor, flange og meget betyde mere, er der ingen ende på de forskellige toner og lyde, du kan oprette i studiet. Hos Gear4music.com bekendt at musikere bestræber sig på at oprette deres egen unikke lyd og teknikker. Med dette i tankerne har vi et stort udvalg af signal processor effekter enheder fra førende producenter og velkendt, effekter enheder gerne Alesis MicroVerb 4 signal processor, designet til at levere en lang række store-lydende, easy-to-use effekter for studios og ingeniører både.