Cajons

Cajon er hurtigt ved at blive en af de mest populære percussion instrumenter i dagens forskellige musikscene men menes at have været oprindeligt udviklet omkring kystnære Peru i det tidlige 19. Cajons er perfekt til brug i Latin og verden musik eller for disse unplugged akustiske koncerter og udendørs forestillinger.

Se al information

Mest populære Cajons

Første 24 produkter vises

Cajon tilbehør & Hardware

Første 90 produkter vises

Om Cajons

Cajon tromme er en simpel instrument med en kompleks lyd. Nogle mennesker tror, at Cajon stammer fra brugen af shipping kasser som improviseret slagtojsinstrumenter. Fra denne ydmyge begyndelse er Cajon nu et enormt populære instrument findes i mange forskellige typer af musik.

Cajon gor forskellige lyde, afhaengigt af hvor og hvordan det er ramt - alt fra en dyb baslyd til en skarp snare virkning. Om det at give den hele rytmesektion eller optraeder som en del af en bredere ensemble Cajon er et powerfuldt instrument i haenderne pa bade begyndere og eksperter.

For Cajon er spillere der ingen regler. En nybegynder kan let lokke ud en god rytme fra tromme, men i haenderne pa en ekspert Cajon producerer en rig, resonant og kompleks lyd. Med lidt ovelse kan enhver nybegynder begynde at mestre finesser af Cajon!