Pearl trommer

Gear4Music.com

Pearl's mission, siden 1945, har været at være bedst: at have kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og lyd. Pearl's forskning er kompromisløs, når det kommer til udøvelse af at være bedst. De er fast besluttet på at udforske nye og avancerede materialer til trommer og innovative teknikker til at bygge trommer (såsom deres Superior Shell teknologi) som er ubarmhjertig og vedvarende. View All Information

Pearl Topsælgere

Første 10 produkter viser

Om Pearl

Pearl er en af verdens førende producenter af akustisk trommesæt og perkussion instrumenter. Deres sæts brugt af nogle af de største navne i verdens trommer spanning alle genrer fra Joey Jordison af metal tøj Slipknot til Chad Smith af funk rock tøj Red Hot Chili Peppers.

Gear4music.com har et stort udvalg af Pearl trommer såsom den berømte Pearl Forum trommesæt, beskrevet som bedst basisklassen trommesæt i verden, Pearl's Rhythm Traveler sæts, berømt for deres jorden bryde koncept som en øvelse og gigging sæt og Pearl Vision og Hovedværket trommesæt ideel til mellemliggende op til professionel trommeslagere.