QSC TouchMix Digital Mixers

Gear4music.com
QSC TouchMix Mixere er ideelle til musikere, live spillesteder og produktionsfolk, der ønsker brugervenlig kontrol over deres lyd. TouchMix parrer berøringsskærmstyring med en hel række funktioner, som normalt kun findes på mixere i stort format, sådan en række input, routingmuligheder og effekter.
Inkluderet en Wi-Fi-dongle og bæretaske kan TouchMix også styres af din iPhone eller iPad, hvilket betyder, at TouchMix-mixere er en virkelig bærbar blandingsløsning. TouchMix er intuitiv nok til at begyndere kan opnå en professionel lyd, samtidig med at de leverer de dybdegående funktioner, der kræves af mere erfarne brugere. Både TouchMix-8 og TouchMix-16 er kompakte og bærbare - omkring størrelsen på en bærbar computer. Touchmix 30 Pro er lidt større og pakker en mammut 32 blandingskanaler, 24 Mikrofon / line, 6 line og stereo USB og 16 udgange, men er alligevel stadig kompakt nok til at blive brugt i en række lokalstørrelser.

QSC TouchMix Digital Mixers

Første 3 produkter vises

TouchMix Tutorial Videos

QSC har sammensat en række tutorial videoer til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din TouchMix digital mixer. I løbet af disse korte, men detaljerede videoer lærer du, hvordan du bedre kan navigere din TouchMix, de forskellige tilgængelige tilstande og hvornår du bruger dem, og hvordan du kan udnytte forhåndsindstillede biblioteker og mixer scener.

1. Lær mere om TouchMix mixer navigation

I denne vejledning lærer du at navigere i din TouchMix-mixer. Opdag, hvor forskellige input-, output- og aux-forbindelser er placeret, og hvordan du kan få kreativ med routing og effekter.

2. Lær om TouchMixs enkle og avancerede tilstande

Se denne video for at finde ud af om TouchMix enkle og avancerede tilstande. Kondenserede, intuitive kontroller er tilgængelige for nybegyndere i simpel tilstand, mens mere erfarne ingeniører kan bruge avanceret tilstand for at adgang fuld parameter kontrol.

3. Lær om TouchMix omfattende forudindstillede biblioteker og mixer scener

Oplev TouchMix's fabriksprogrammerede forudindstillede biblioteker og mixer scener i denne tredje tutorial video. Disse kraftige værktøjer er designet til at hjælpe dig med at få den ideelle blanding så hurtigt og nemt som muligt og tilbagekalde det gang for gang.

4. Lær mere om QSC TouchMix Mixers

For endnu flere tutorials om blanding med QSC TouchMix- series, herunder 'point and shoot'-kapacitet, besøg QSC-webstedet .