QSC TouchMix Digital mixere

Gear4Music.com

QSC TouchMix mixere er ideelle til musikere, levende spillesteder og produktion fagfolk, der ønsker brugervenlige control over deres lyd. View All Information

QSC TouchMix Digital mixere

Første 3 produkter viser

QSC drevet Digital mixere

Første 4 produkter viser

TouchMix Tutorial videoer

QSC har sammensat en række instruktionsvideoer til at hjælpe dig med at få mest ud af din TouchMix digital mixer. I løbet af disse korte men detaljerede videoer, vil du lære hvordan du bedre navigere din TouchMix, de forskellige tilstande tilgængelige og hvornår du skal bruge dem, og hvordan du drage fordel af forudindstillede biblioteker og mixer scener.

1. Læs mere om TouchMix mixer navigation

I denne tutorial, lære at navigere din TouchMix mixer. Oplev hvor forskellige input, output og aux forbindelser er placeret, og hvordan du kan få kreativ med routing og effekter.

2. Lær om Touchmixs enkle og avancerede tilstande

Se denne video for at finde ud af om Touchmixs enkle og avancerede tilstande. Kondenseret, intuitiv betjening er tilgængelig for nybegyndere i enkel tilstand, mens mere erfarne ingeniører kan kan bruge avanceret tilstand til access fuld parameter control.

3. Lær om Touchmixs omfattende forudindstillede biblioteker og mixer scener

Oplev Touchmixs fabrik programmeret forudindstillede biblioteker og mixer scener i denne tredje tutorial video. Disse kraftige værktøjer er designet til at hjælpe dig med at få den ideelle mix som hurtigt og nemt som muligt, og husker det gang på gang.

4. Lær mere om QSC TouchMix mixere

For endnu mere tutorials på at blande med den QSC TouchMix serie, herunder "peg og skyd" kapacitet, besøge den QSC hjemmeside.