iOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus - Box åbnet

kr. 425 NORMAL PRIS kr. 480 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Drej din iPhone til et professionelt kamera
  • Fremstillet af højstyrke polycarbonat
  • To monteringer til eksterne Gear
  • Stativ Mount For stabiliserede skud
  • Passer til en række 37 mm objektiver

iOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus - Box åbnet

detaljer
IOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus er en alsidig filmmaking kasser fremstillet af højstyrke polycarbonat for maksimal holdbarhed. Herpå alle filmmaking taske er den ideelle makker til enhver aspirerende fotograf eller filmskaber, så du får en slidstærk sag, som du kan montere en række 37mm objektiver til en varieret blanding af udseende fra fiskeøje linse til makro linser for extreme close-ups. Sagen er også udstyret med to ekstra monteringer til tilslutning af eksterne enheder som mikrofoner og lys. Desuden håndterer siden bidrage til at give ekstra stabilitet ved brug.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 79569

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Alsidig Filmmaking sag

IOgrapher Case for iPhone 6 Plus/6S Plus er et meget alsidigt taske designet til spirende filmskaber og fotograf. Højstyrke filmmaking er perfekt til en række programmer, så du kan udvide din fotografering og filme færdigheder takket være de fleksible monteringsmuligheder. Objektivfatningen er perfekt til fastgørelse af en række 37mm linse herunder fiskeøje og bred vinkel linser samt makroer for extreme close-ups. Robust håndtag på begge sider af sagen gør det nemmere at få en stabil skud. Du kan også tilslutte din iPhone til kontinuerlig optagelse takket være den indbyggede stativbeslag ligger på bunden af sagen, for ekstra stabilitet.

Robust, slidstærk konstruktion

IOgrapher taske er også designet til at være yderst holdbart såvel som stærk, med sin høje kvalitet polycarbonat taske at være i stand til at modstå enhver skydning miljø. Ud over dens holdbar konstruktion, sagen er også udstyret med en række monteringsmuligheder takket være sine tre indbyggede mounts. Disse mounts kan bruges til fastgørelse af en række udstyr fra belysning til audio gear som mikrofoner. Med sin brede række monteringsmuligheder og robust konstruktion er iOgrapher kasser det ideelle valg for enhver aspirerende filmskaber eller fotograf.

Funktioner

  • Ideel til at gøre springet fra amatør til mellemliggende film
  • Designet til iPhone6/6S
  • Højstyrke polycarbonat ramme kan modstå enhver optagelse miljø
  • To monteringer til eksterne enheder som mikrofoner eller belysning
  • Patenteret håndtag system på begge sider

Bemærk: Billederne er kun til reference, iOgrapher taske inkluderer ikke linser, audio gear eller iPhone.