Yamaha BR Series BR10 passiv højttaler

kr. 1.813 NORMAL PRIS kr. 1.918 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • 125W RMS / 500W Peak Output
  • Passiv højttaler med effektiv 96dB SPL
  • 10" basenhed leverer fuld lyd ideel til udførelse af musikere
  • Store, ikke-Resonant Horn For selv højfrekvente Dispersion
  • Robust & bærbar kabinet For nem opsætning eller Transport

Yamaha BR Series BR10 passiv højttaler

detaljer

Samtidig med at den store lyd af Concert Club serien, BR-serien giver omkostningseffektive højttalere i tre konfigurationer til at matche en bred række applikationer. Arver fremragende portabilitet og fleksibel placering, der prægede de tidligere modeller i serien, og byder på samme smagfuldt design og kraftfuld lyd, BR-serien er et godt valg for bands, klubber, haller, øvelokale, detail-eller skolearrangementer ... hvor som helst du har brug for stor lyd i en mellemstor målestok.

Produkt Ref: 16804

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Overlegen lydkvalitet med Titanium HF drivere

BR højtaler serien blev udviklet og produceret i USA til at bære på afprøvede lydkvalitet og pålideligheden af Yamahas eget roste Concert Club serien. Ved hjælp af dele og komponenter nøje udvalgte til lyd kvalitet og pålidelighed, har Yamaha optimeret kritiske design parametre for at opnå forbløffende lyd til en meget overkommelig pris. Især den fremragende lavfrekvensområde produceret af bas-refleks-system og den brede 90 ° x 40 ° højfrekvens-dækning fra titanium-dome horn diskant er resultatet af omhyggelige tuning, der opnår en fremragende balance mellem portabilitet og størrelse.

Ideel til EMX-serien powermixere og P-serie forstærkere

BR højtaler serien _ giver dobbelte jackstik for input og parallelforbindelse. Du kan konfigurere et enkelt, men højtydende PA-system blot ved at tilslutte et par af disse højttalere til en EMXhøjtaler powermixer. Eller du kan bruge BRhøjtaler serien i forbindelse med P-serie forstærkere og en MG højtaler mixerpult til at skabe en række meget alsidige levende lydsystemer. YSP (er Yamaha Speaker Processing) switch leveres på EMX højtaler mixere og P-serie forstærkere kan bruges til at opnå en optimal matchning for en markant forbedret lyd.

Funktioner/specifikationer

  • 10 "Woofer
  • 1 "titanium Kompressions Diskantenheden
  • Pole mount stik
  • 250 Watt programmet / 500 Watt peak, 8 ohm

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.