Soundcraft EPM6 6-kanals Mixer

kr. 1.579 NORMAL PRIS kr. 2.184 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Soundcraft EPM6 6-kanals Mixer

detaljer

Soundcraft har afsløre en anden add-on til den hastigt voksende nye Soundcraft familie, multi-format lavpris-høj præstation EPM mixere.Produkt Ref: 9072

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Vægt med Soundcraft EPM er meget fast på kvalitet opbygge og lydkvalitet, med en nem at forstå kontrol panel overskueligt af unødvendige faciliteter, og Soundcraft har bragt nye teknologier og idéer til dette meget omkostningseffektive interval.

Overflade mount teknologi anvendes i hele, ved hjælp af tæt-tolerance komponenter for høj nøjagtighed og repeterbare indstillinger for EQ og få kontrol.

Den meget transparent GB30 mikrofon forstærker (designet af Graham Blyth for virksomheden s 30-års jubilæum, og også brugt på de større LX7ii og GB serie konsoller) har høj opløsning justering over en bred gevinst række 55dB, og giver en fantastisk 22dB headroom gennem konsollen.

Sande professionelle 48 volts Phantom Power henvender sig til kondensatormikrofoner af alle typer.

En unik egenskab af signal monitor er PEAK førte. Dette bruger multipoint signal take-offs til at holde øje med overbelastning i flere dele af channel strip, og led-lys mere lyst som signalet nærmer sig det højeste punkt.

For jævn og præcis kanal kontrol har EPM 60mm høj kvalitet fadere som brugt på andre Soundcraft skriveborde.

Monitorudgangen og hovedtelefon output arbejde parallelt, så kunstnere kan stadig lytte på hovedtelefoner, mens teknikkeren lytter på studio monitorer.

Andre funktioner:

Stelstørrelser 6 2, 8 2 og 12 2

2 konfigurerbare ekstra busser

XLR-type og ¼ metal jack stik stik

RCA phono stereo playback indgange og record udgange

3-bånds EQ med en fejet midt på mono indgange

2-bånds EQ på stereoindgange

TRS indsætte stik og skær på alle mono indgange og bland output

Ti-segment LED output måling

Intuitiv og omfattende solo system

Hovedtelefonudgang

Let rack kan monteres

Soundcraft EPM vil befinde sig i mange applikationer, herunder levende musik, optagelse, huse for tilbedelse og mange--højttaler anlæg.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.