Soundcraft EFX8 Mixer med Lexicon FX

kr. 2.389 NORMAL PRIS kr. 3.670 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

Soundcraft EFX8 Mixer med Lexicon FX

detaljer

Den Soundcraft EFX 8 RW5758 kombinerer alle funktionerne i den populære Soundcraft EPM mixer med en indbygget 24-bit, digital Lexicon effektprocessor, udvide den Soundcraft billig, multipurpose kompakt vifte.

Produkt Ref: 10932

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den Soundcraft EFX mixer bruger samme AudioDNA ® processor featured i mange af DigiTech ® og Lexicon outboard udstyr herunder højt respekteret Lexicon MX500 processor. Med over 35 års erfaring, den Lexicon navn er synonymt med den bedste rumklang og forarbejdning i business, sikrer de fineste kvalitet effekter ikke normalt findes i en konsol på dette prisniveau.

Afsnittet Effects passer fint ind i den mixere kompakte ramme, som er tilgængelige i 8 eller 12 mono input varianter, sende begge med 2 stereo kanaler og et effekter på hver kanal. Der er 32 effekter at vælge imellem med en tap tempo funktion, 3 effekter parameter kontrol og en bruger effekter indstilling gemme facilitet. Et effekter kanal niveau clip-LED'en og Mute-funktion giver brugeren endnu mere fleksibilitet.

Vægt med den Soundcraft EFX er meget fast på kvalitet opbygge og audio performance, med en nem at forstå kontrol panel i overensstemmelse med den Soundcraft professionel udvalg. Den Soundcraft EFX bruger meget transparent GB30 mikrofon forstærker (designet af Graham Blyth for selskabets 30-års jubilæum, og også brugt på de større LX7ii og GB serien professionel konsoller). Den Soundcraft EFX tilbyder også alle funktionerne i den Soundcraft EPM især en konfigurerbar aux send, XLR og ¼" metal jack stik stik, RCA phono stereo playback indgange og optage output, 3-bånds EQ med en fejet midt på de mono indgange, 3-bånds EQ på de 2 stereo input, TRS indsætte stik, skær på alle mono indgange og mix-udgang , ten-segment LED output måling og en Hovedtelefonudgang.

Soundcraft EFX8 Mixer funktioner

8 + 2 og 12 + 2 kanal ramme størrelser

Indbygget 24 bit Lexicon digital effektprocessor

32 FX indstillinger

Tap Tempo og FX indstilling butik funktion

1 FX send på hver kanal

1 konfigurerbare ekstra bus

XLR-type og ¼" metal jack stik stik

RCA phono stereo playback indgange og record udgange

3-bånds EQ med en fejet midt på mono indgange

3-bånds EQ på stereoindgange

TRS indsætte stik og skær på alle mono indgange og bland output

Ti-segment LED output måling

Intuitiv og omfattende solo system

Hovedtelefonudgang

Let rack kan monteres

Den Soundcraft EFX vil finde sig selv i mange applikationer, herunder levende musik, optagelse, huse for tilbedelse og mange--højttaler anlæg.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.