Samson Voice-Over og Podcasting Pakke - Gear4music Ekslusiv!

kr. 758 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Ideel til begyndere
  • Inkluderer Studio Arm og Hovedtelefoner fra Gear4music
  • Samson USB-mikrofon, Lydkort Ikke Nødvendigt
  • Ligetil og Let Optagelsesløsning
  • .

Samson Voice-Over og Podcasting Pakke - Gear4music Ekslusiv!

detaljer
Denne pakke er designet til folk med interesse i Voice-Over eller Podcasting. Det tilbyder alt hvad du behøver til at producere voice-over og podcasts på nybegynder niveau. Den medfølgende mikrofon er med USB, hvilket betyder, du blot skal tilslutte det til din computer, indlæse softwaren og så er den klar. Hovedtelefoner og Studio Arm er begge produceret af Gear4music og er fremragende til hjemme og projekt studie brug.

Produkt Ref: 50052

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Gear4music Studio Arm

Denne store kvalitet stativ fra Gear4music er perfekt til studio, radio, broadcast eller home studio brug. Med en standard 16mm tråd, 350 graders rotation og både klemme og skrue i baser er dette en utrolig alsidig stilling.

Samson CO1u USB-mikrofon

For første gang nogensinde har musikere, der optager musik på computere, der en enkel og billig måde at fange høj kvalitet vokal og akustisk instrument forestillinger.

Problemfri integration var ideen, og det blev opnået ved at oprette en studio kondensatormikrofon, der kan stik i hvilken som helst computer uden ind/ud kasser, ingen dyre computer pre-amps, bare en USB-kabel.

C01U kondensatormikrofon er baseret på vores vildt vellykket C01. Det har en 19mm indre chok monterede membran med en cardioid afhente mønster at sikre uberørte studio kvalitet optagelser.

C01U fungerer perfekt på enhver computer, Mac eller PC, og med enhver DAW softwareprogram. Det er umiddelbart løser et stort problem for brugere af mange laptops, hvoraf mange har ingen anden inputmetode til lydenheder.

Et must for enhver musiker på vejen eller i projekt studie, C01U tilbyder løsninger til mere end blot musikere. Mic åbner muligheder for alle, der registrerer lyd fra podcastere, journalister, studerende og forretningsfolk tilføje lydfiler til websteder og multimediepræsentationer.

Gear4music hovedtelefoner

HP-170 stereohovedtelefoner fra Gear4music kan bruges til et stort udvalg af audio-applikationer, herunder instrument spille, studio og levende arbejde eller som allround hovedtelefoner. De kommer med en minijack tilslutning og en 1/4" jack adapter til at tillade forbindelse til et stort udvalg af udstyr, og på under 20, er til rådighed til en meget konkurrencedygtig pris.