Rode Blimp 2 Vindskjoldn og Shock Mount - B-Stock

  • Video 1
kr. 1.499 NORMAL PRIS kr. 2.001 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • For Rode Shotgun Mics
  • NTG-1, NTG-2, NTG-3, NT3 og NT4
  • Nye Rycote Shockmount og håndtag Design
  • 25% mindre vægt end oprindelige
  • 10 års garanti.

Rode Blimp 2 Vindskjoldn og Shock Mount - B-Stock

detaljer
Den Rode Blimp 2 er en komplet Vindskjoldn og stød montering tilbehør til den Rode NTG-1, NTG-2, NTG-3, NT3 og NT4 mikrofoner eller enhver shotgun mikrofon op til 325 mm i længden. denne nye version funktioner en ny Rycote shockmount og håndtag design.

Bemærk venligst at dette er en B-Stock element. B-stock elementer er enten ex reparation eller er tidligere blevet returneret af en anden kunde. Den oprindelige boksning og manual kan mangle, og der kan være nogle mindre tegn på brug.
Ellers, enheden kører som ny.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.Software bundled med de oprindelige nye produkt kan er blevet registreret eller ikke længere kan være inkluderet.

Produkt Ref: 78268

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Den Rode Blimp 2 justerbare dual-hoop suspension design reducerer håndtering støj mens akustisk transparent kuplen giver beskyttelse mod vindstøj. Ud over Rode shotgun mikrofoner, blimp 2 også plads til de fleste andre shotgun mikrofoner op til 325 mm (12 ¾") i længden.

Luftskib tillægger nogen standard boompole via en 3/8" gevind udlæg i bunden. Universal Blimp Mount er tilgængelig som en mulighed for at fjerne håndtaget, når Blimp anvendes primært på et boompole til at reducere vægten. De døde Wombat Vindskjoldn, omsorgsfuld børste og hale/patch-kabel er inkluderet med luftskib.

Blimp 2 funktioner affjedringssystem Rycote® Lyre leverer ultimative inden for mikrofon suspension og isolation. Fremstillet af et enkelt stykke slidstærkt termoplastik, vil Lyre giver overlegen akustiske suspension til traditionelle elastisk løsninger, og aldrig slidt, synke eller snap.

Den Blimp håndtag er også blevet fuldstændig redesignet, reducere varens vægt betydeligt, samtidig øge ergonomi for håndholdte brug. Har til huse inde greb er en heavy-duty Mogami kabel, som opdeler via en samledåsen til en yderst fleksibel tynd kabel inde Blimp, at minimere overføringen af vibrationer til mikrofonen.

Med letvægts design af håndtaget og suspension system er nye Blimp designet over 25% lettere (550gm uden mikrofon eller DeadWombat monteret).