Mackie Thump TH-12A Active højttaler med gratis højttaler taske

kr. 2.098 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Mackie Thump TH12A Active højttaler & taske
 • Klasse-D hurtig inddrivelse Amplification indeholder 400 Watt
 • Mackie Active elektronik giver samlede system optimering
 • For kun Vocal-scenarier & med akustiske instrumenter

Mackie Thump TH-12A Active højttaler med gratis højttaler taske

detaljer

Mackie's TH-12A 12" Powered højttaleren leverer gennemprøvede Mackie præstation i et bærbart design, der leverer 400 Watt med overlegne mellemklasse, ideel til vokal og akustiske programmer. Med funktioner som 3-bånds EQ og Mackie Active elektronik til systemet optimering, TH-12A leverer de nødvendige værktøjer og Thump du har behov for.Beskytte og transport til Mackie læner TH12A, som bærbar højttaler med denne autentiske Mackie højttaler taske inkluderet i dette tilbud.

Produkt Ref: 29423

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Mackie TH-12A drevet højttaler leverer bevist Mackie præstation og kvalitet i et bærbart design, der leverer virkelige power med overlegen mellemtone til vokal og akustisk applikationer. Effektiv Class-D hurtigt opsving forstærkning giver 400 Watt total system, tunet til at passer perfekt til custom-designet 12 "high-precision basenhed og 1" kompressions driver.

TH-12A leverer dunk du efterspørgsel og alle de værktøjer, du behøver, herunder bruger-justerbar 3-bånds EQ og Mackie Active elektronik til total systemoptimering. Kraftfuld, punchy og ultra-affordable, TH-12A er indstillingen bedst drevet højttaler for dine hårdt tjente penge.

Designet af det samme team, der producerede den bedst sælgende Mackie SRM450v2, levere Mackie banke serie drevet højttalere dyb low-end og reel power i et let design, der er yderst transportabel. Klasse-D hurtigt opsving forstærkning skubber uovertruffen kraft til høj frekvens Kompressions Diskantenhed og bas-dunkende høj-output basenhed.

Plus, Mackie Active behandling, herunder en præcision delefilter og driver tid-justering giver total optimering for maksimal systemets effektivitet. Alsidigt design, hamre højttalere har en bruger-justerbar 3-bånds EQ for tonekontrol, og da de kan være pole-monteret eller brugt som en kile, Thump serien højttalere repræsenterer den bedste værdi, der er tilgængelige for en komplet fase løsning.

Klik på linket nedenfor for at se flere detaljer på Mackie hamre TH-12A Active højttaler.

Bemærk:Stativ medfølger ikke.

Mere end kun en Powered højttalerkabinet

Sure, hamre højttalere har en indbygget forstærker - i virkeligheden, hver har to af dem. Mackies Class-D hurtigt opsving lavfrekvente forstærker drev woofer mere effektivt med mindre varme biprodukt end andre højttalere. Men så meget mere går ind i en Mackie højttaler design end bare forstærkere. Mackie Active teknologi (baseret på den populære SRMv2 serie) opdeler frekvenser via en præcision 2-vejs delefilter og også tid justerer signaler så lav-frekvens og højfrekvenssignaler ankommer i sync til hvert medlem af din målgruppe.

Active komprimering giver en første linje i forsvaret for drivere og termisk kredsløb beskytter forstærkere og strømforsyning skal tingene bliver for varmt. Alle ombord elektroniske systemer arbejde sammen dynamisk til at producere overlegen lydkvalitet tidligere utilgængelige i denne prisklasse.

Portabilitet opfylder alsidighed

For de fleste mennesker er portabilitet altafgørende. Det er derfor hamre højttalere er ultra-sammentrængt og letvægt, især den TH-12A, som er mindre end to meter høj og vejer lidt over 25lbs. For kun vokal-scenarier og applikationer med akustiske instrumenter, der kræver superior mellemtone, TH-12A skinner.

Ikke alene er hamre højttalere superb PA kabinetter, de gør også en overlegen overvåge kile - bare lå kabinet på sin side og slå det op. Kompakt, letvægts design betyder nul stamme, om montering det på en høj pæl eller laste op van. Ultra frekvensgang gør dem ideelle som et keyboard, vokal eller endda basguitar monitor. Dunk højttalere har utrolig glat respons og spredning over et stort udvalg af frekvenser, så du kan krank? em up og de stadig lyde glat og aldrig barske.

Ekstraordinære Sonic Performance

Dunk drevet serie højttalere sat ud en enorm mængde af lyd til deres størrelse og pris. 2-Vejs porteret design genererer rigelig mængder af bryst-dunkende bas, og deres 1 "Kompressions Diskantenhed sikrer jævn, bred spredning. Mackie indsat endnu en 3-bånds equalizer på input til at give dig al den tonale kontrol du kunne nogensinde vil, med en tilgængelig 15dB løft eller skære på 80Hz (lav hylde), 100Hz til 8 kHz (sweepable mids) og 12kHz (høj hylde). Med deres ekstremt alsidig EQ, kan du tilføje nogle ekstra hamre til at kick-tromle, bringe Syden i din hi-hatte, tilføje pop til vokal eller korrekte akustiske anomalier i rummet.

Funktioner og specifikationer:

 • 400W ultraeffektive hurtigt opsving forstærkning af

  • LF 300W peak / 150W RMS (klasse D)

  • HF 100W peak / 50W RMS (klasse A / B).

 • Høj-output transducere
  • 12 "high-precision basenhed
  • 1 "Kompressions Diskantenhed
 • Mackie Active elektronik giver total systemoptimering

  • Precision 2-vejs delefilter
  • Transducer tid-justering
 • Bruger-justerbar 3-bånds contour EQ med sweepable mellemtone
 • Mic/Line input til direkte tilslutning af enkelt mikrofon
 • Hård, slagfast polypropylen kabinet
 • Pole-monterbar og gulvet kile-stand
 • Ekstremt let og bærbar

Bemærk:Stativ medfølger ikke.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.