LD Systems MAUI 11 Mix kompakt kolonne Active PA System

  • Video 1
  • Video 2
kr. 4.190 NORMAL PRIS kr. 5.472 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Active kolonne højttalersystem med indbygget Mixer
  • Tre vejs Amping, maksimale lyd Dispersion
  • PA System monitor
  • Plug and Play
  • Ingen kabler eller stativ behov

LD Systems MAUI 11 Mix kompakt kolonne Active PA System

detaljer

MAUI 11 Mix er en aktiv kolonne højttalersystem med indbygget i mixer afsnit, giver maksimal spredning af lyd og ensartet kvalitet for både publikum og kunstnere. Det er designet til brug af plug-and-play - enkel at sætte op og komme i gang med det samme!

Produkt Ref: 51496

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

2 x 6,5" V-bygge tårn Subwoofer har dens kontrolelementer let tilgængelige for hurtig justeringer. Med en power rating på 200 W RMS til subwooferen og 140 W RMS for kolonnerne leverer integreret klasse D forstærker masser af klarhed og punch. LD LECC DSP funktioner en limiter, equalizer, compressor og delefilter funktioner giver dig professionel niveauer af finjustering.

MAUI 11 er ideel til solo performers, små grupper og modile DJ's på grund af dens præstation og komfort. Det er også ideelt til alle at arrangere private fester, firmaarrangementer eller præsentationer. Multipin præcision lås systemkomponenter kræver ikke nogen højttalerkabler eller stativer, plus minimum vægt og sleben subwoofer håndtag giver mulighed for nem håndtering og transport.

For at se downloade de fulde specifikationer for MAUI 11 PA System skal du PDF ovenfor.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.