JBL PRX715XLF 15" Active PA Subwoofer - boksen åbnet

kr. 7.270 NORMAL PRIS kr. 9.112 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

  • Nyt fra JBL - kommer snart!
  • JBL PRX715XLF 15" Active PA Subwoofer
  • 750 Watt RMS af power
  • Robuste JBL Design & Byg

JBL PRX715XLF 15" Active PA Subwoofer - boksen åbnet

detaljer

Den PRX700 serien repræsenterer en evolutionære skridt i en effektiv udnyttelse af forstærker power, robust holdbarhed og øget alsidighed i en selvstændig drevet højttaler designet til at udføre i den virkelige verden af lyd forstærkning. De er de første systemer til at bruge vores patenterede Differential drev teknologi med ferrit drivere med høj effekt, lang båndbredde og lav forvrængning. PRX700 højttalere er oprettet for en levetid på ydelse du kan stole på.

Bemærk, at feltet er blevet åbnet som en del af vores kvalitet control inspektioner og som sådan alle sæler er blevet brudt. Selve emnet er helt nyt og har aldrig været brugt.

Dette er en stor mulighed for at købe et velfungerende produkt til en nedsat pris, leveres med en et års garanti.

Produkt Ref: 77802

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

JBL PRX715XLF er en udvidet lavfrekvente subwoofer designet og udviklet til at give sub basfrekvenser nøjagtighed og power. Bruges som en enkelt sub i et sub/sat system eller i mangefold som en del af en skalerbar, stort format lyd forstærkning system, PRX715XLF udfører med extreme effektivitet og control.

For yderligere specifikationer af JBL JRX715XLF skal du downloade PDF-filen fra linket nedenfor

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.