DigiTech vokalist levende Pro Vocal Harmony

kr. 2.110 NORMAL PRIS kr. 2.597 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DigiTech vokalist levende Pro Vocal Harmony

detaljer

DigiTech vokalist Live Pro er et rack processor baseret på vokalist Live ™ 4, der inkluderer et nyt MIDI-interface, der arbejder med keyboarder som guitarer. Udnytter patentanmeldte guitar ™-teknologi kombinerer ny Note påvisning algoritmer med supermoderne harmoni Generation – og den rå power af AudioDNA2,

Produkt Ref: 11334

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Generere live flerdelte vokalharmonier ledsaget af keyboardet eller guitar.En sang, der har den samme Bemærk sunget over to forskellige akkorder forvirre konventionelle harmonizers. Vokalist Live Pro er smartere end. Vokalist Live Pro er et rack processor baseret på vokalist Live? 4, der inkluderer en ny MIDI lydkort der virker med keyboarder som guitarer. Udnytter patentanmeldte guitar? -teknologi kombinerer ny Note påvisning algoritmer med supermoderne harmoni Generation- og AudioDNA2 rå power, vokalist Live Pro kan oprette real-time harmonier med din live stemme, der er i nøglen og perfekt på banen. Med alle processorkraft, vi var i stand til at pakke det fuld af andre funktioner, herunder verdensklasse Lexicon® rumklange, Soundcraft ® støjsvage studie-grade mic preamp, real-time beg korrektion for hver stemme, individuelle persona og køn selection pr. stemme, konfigurerbare udgange, tuner, 99 bruger factory-presets og meget mere. Plus er det tilgængelig med en fuldt overdragelig valgfri parameter og udtryk fodpedal, så du får reall tidsstyring og sparke i harmonier på det helt rigtige tidspunkt.

Funktioner:

? 3 eller 4 del vocal harmony ved hjælp af guitar? teknologi med MIDI, der analyserer guitar og keyboard signalet efter akkord anerkendelse.

? Valgbar unison, 3., 5. eller oktav over eller under af lead vokal.

? Beg korrektion med 4 justerbare parametre

? Bly vokal og harmoni virkninger; Kompressor, Lexicon®-licens reverb og EQ, Persona modeller

? Redigere, gemme og huske 99 bruger eller 99 factory-presets

? På guitar tuner

? XLR mic /line w / niveau justering, studio grade forforstærker og 48V phantom power

? L/R Stereo ¼? AUX output, L/R XLR vigtigste udgange, S/PDIF ud, jorden lift, valgbar output loops

? MIDI i/thru, USB til forudindstillede redigering og udveksling

? Fodkontakt og expression pedal stikkene til fjernbetjening af presets og effekter

? Strømforsyning medfølger

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.