DISC Metric Halo ULN-2 2D JEN Firewire Interface, Jensen Transformers

kr. 17.014 NORMAL PRIS kr. 18.904 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Monteret med Jensen Transformers og + DSP
 • Ideel til Live og studie programmer
 • Remote niveau Control på alle kanaler
 • 2 mic/Line/Instrument analoge indgange
 • Om bord på forarbejdning Chip

DISC Metric Halo ULN-2 2D JEN Firewire Interface, Jensen Transformers

detaljer
Den metriske Halo ULN-2 med Jensen Transformers er en yderst transportabel FireWire interface, der er blevet udstyret med Jensen transformers, der tilføjer en mere unik dybde af tone og en lille smule af glans takket være lav rækkefølge harmonisk forvrængning og generelt øge kvaliteten af lyden. ULN-2 giver 4 indgange og 6 udgange af omfattende, samtidige I/O. ULN-2 er udstyret med en chip, forarbejdning om bord, der gør det muligt at bruge verden berømte metriske Halo signalbehandling effekter uden at ofre din computers processorkraft.

Produkt Ref: 37648

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Integreret DSP power

Denne version af den Metric Halo ULN-2 leveres komplet med en DSP-licens, der inkluderer en lang række yderligere Plug-ins herunder multi-band EQs, kompressor, Limiter, forvrængning processorer og mange flere. Med den + DSP licens, du også få access til insertable grafer, som gør det muligt at bygge din egen hemmelige våben-processorer - indsvøbt, fase kompenseret grafer af Plug-ins, der kan være igen indsat på efterspørgslen. Dette åbner op for en ny verden af muligheder, når det kommer til behandling og routing indgange, især for levende programmer giver dig mulighed at tilføje effekter på flue med lethed.

Jensen Transformer Mod

Den integrerede Jensen Transformers er designet til audio fagfolk søger at få en mindre & lsquo; ren & rsquo; signal, dette skyldes, at små mængder af harmonisk forvrængning har en måde at tilføje ekstra dybde og glans til dine optagelser. Jensen Transformers giver du den klassiske harmoniske egenskaber normalt er forbeholdt vintage interfaces og forforstærkere, giver dig en mere & lsquo; blank & rsquo; og glattere lyde som den capacitively koblede ULN-2. En ekstra fordel er at transformeren helt elektrisk isolerer forforstærker fra kilden, og dermed så at hæve den fælles tilstand-forkastelse og optimere præstation til prisen.

Ideel til Home Recording & Live applikationer

Den Metric Halo ULN-2 er det ideelle valg for enhver lydtekniker eller digital musiker der ønsker at optage og distribuere et stort udvalg af input. 4 input/6 output konfiguration sikrer, at du har tilstrækkelig forbindelse til at forbinde en række udstyr fra mikrofoner til keyboarder. 2 mic/line/instrument analog input funktion Neutrik combo stikkene for ekstra fleksibilitet, så du får en tre-i-en forbindelse, der er ideel til en række udstyr og instrumenter. Er også inkluderet en hovedtelefonforstærker med front volume-knappen, så du kan overvåge dine input mens du optager. De 8 kanaler også funktionen alle nye ADAT I/O med switchable TOSLINK støtte til tilslutning af en lang række digitale enheder. 2 analog output er også inkluderet for tilsluttes eksterne enheder såsom højttalere eller studio monitorer Halo ULN-2.

Uberørte mikrofon forforstærkere

ULN er en forkortelse, der stativ for & lsquo; Ultra lav støj & rsquo;. Metriske har sørget for denne lydkort starter henne ved den laveste støj muligt for optimal lydkvalitet i hele. De indbyggede mic pres vil leve op til de mest krævende optagelse applikationer, giver dig med en ekstraordinær vinde rækkevidde (op til 72dB) plus et EIN-nummer af-130.5 dBu resulterer i optimal gennemsigtighed og detaljer, samt en ultrahurtig dræbte sats. Kombineret med den indbyggede FireWire connectivity og A/D/A convertere, indbygget mikrofon-forforstærkere vil stå op til bedste af dem.

Alsidighed & Control

Den Metric Halo ULN-2 udstyret med 24-bit/96 kHz konverter på alle kanaler for uberørt lyd kvalitet og usædvanlige harmoniske egenskaber. Dette sikrer du fange alle nuancer af den lyd, du optager, perfekt til alt lige fra vokal til elektriske guitarer. ULN-2 har også et stort udvalg af parametre og kontrol. Afbalanceret TRS analog sender og vender tilbage til analoge indgange giver dig mulighed for at bruge ULN-2 som en standalone analog mic pre/direkte boks for ekstra alsidighed. Dette giver dig et stort udvalg af forskellige, når det kommer til funktionalitet, så du kan bruge den active splitter til at køre en backup optager, eller endda lappe i analog dynamics processing mellem Mic Pre og omformere.

Kraftoverførsel fleksibilitet

ULN-2 tilbyder fleksible kraftudtag muligheder for en række situationer. Du kan udnytte 4 - in XLR strømporten til at drive enhed med et stort udvalg af tilgængelige broadcast batterisystemer. 4 - i strømporten er kompatibel med strømkilder herunder: 9-30V DC, Pin 4 Hot, 15 Watt.

Funktioner

 • Integreret Jensen Transformers for en grittier lyd med mere dybde og glans
 • + DSP licensen inkluderet
 • 2 mic/Line/Instrument analoge indgange på Neutrik Combo-stik
 • Afbalanceret TRS analog sender og vender tilbage til analoge indgange
 • 2 analoge udgange på afbalanceret jackstik
 • 24 bit / 96k omformere på alle kanaler
 • Hovedtelefon forstærker med frontpanelet volumenknappen
 • Afbalanceret stereo master control rum monitorudgangen med frontpanelet volume control
 • AES-S/PDIF Digital i/o med valgbar SRC
 • 8 kanaler alle nye ADAT i/o med switchable TOSLINK støtte
 • v.5 konfigurerbare mixer til nær nul latency blanding og routing
 • Metric Halo& rsquo; s unikke instantiable + DSP behandling
 • 4-pin XLR strømporten for kompatibilitet med de fleste placering batterisystemer
 • 10 frontpanelet forudindstillede system/routing minder for enkeltstående operation
 • FireWire Tilslutning
 • Kompakt, let og bus-powerable
 • Total recall med MIO konsol
 • OS X drivere med multi kasse understøttelse
Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.