DISC Behringer CMD DC-1 tromme Control modul

  • Video 1
kr. 699 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

DISC Behringer CMD DC-1 tromme Control modul

detaljer

Nye 2012 - Behringer's CMD DC-1 Tromme Control Module - vil indarbejde levende beat at gøre til din sæt? Eller hvordan omkring nogle nice, fedt knapper til bang på til cue jongleres? DC-1 er dit svar.


Inspireret af en lang række store tromme maskiner, DC-1 har et layout, der er øjeblikkeligt velkendte. Alle 16 af trigger pads er baggrundsbelyst, får mulighed at give dig oplysninger samt sender data til din valgte software.

Produkt Ref: 24220

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Direkte ovenfor trigger pads finder du en matrix af 8 kodere og 8 knapper, som er ideelle til kontrol effekter eller ændre program parametre. Og øverst på DC-1 er en komplet navigation sektion med 8 baggrundsbelyste knapper og en fat rotary encoder.

Hvis du i produktion og oprettelse af beat, DC-1 er et meget praktisk værktøj til har - men det er ikke en one-trick pony. For nogle ting vil kun en nice store knap med masser af aktion og feedback. DC-1 leverer via sin hårde 1 "firkantet knapper med lige højre mængden af giver. Så uanset om du tromme prøver eller cue points, vil dine fingre tak.

Ligesom alle Behringer CMD controllere, kan denne ene køre i en pack. Hvis du er dybt ind i produktionen i Live, sætte en MM-1 og en LC-1 siden til DC-1 for den definitive oprettelse af beat station. Eller bruge det i Traktor med en PL-1 til at administrere cue jongleres med virkelige knapper. Det er en fast performer ligegyldigt hvordan du bruge den.

Funktioner/specifikationer:

  • 16 store baggrundsbelyste pad-stil knapper

  • Komplet navigation sektion med Stødvis hjul til navigering spor biblioteker, scener, osv.

  • Kontrol effekter med 8 kodere og 8 knapper - alle med MIDI-feedback at tage dine øjne off computermonitorsn

  • USB busdrevet

  • Klasse-kompatibel MIDI-protokol giver plug-and-play med MIDI-software

  • Designet til at låse sammen med andre Behringer CMD controllere til fuld udvidelsesmuligheder

  • SLIM praktiske design ultimative Mobilitetsoptimering

  • Høj kvalitet komponenter og undtagelsesvis Robust konstruktion sikrer lang levetid

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.