DISC 16 kanal DMX Controller fra Gear4music

kr. 608 NORMAL PRIS kr. 695 (Moms inkluderet @ 25%)

Dette produkt er i øjeblikket ikke tilgængelitg for køb

 • Let at bruge DMX Controller
 • 8 fadere og 2 sider
 • 3 pin DMX Output
 • Kompakt og let
 • Egnet til mindre forestillinger

DISC 16 kanal DMX Controller fra Gear4music

detaljer
Gear4music 16 kanal DMX Controller er et ideelt værktøj til administration af op til 16 kanaler DMX512 indstillinger. Med to sider af 8 fadere, kan denne controller du nemt administrere din lys på farten i et visuelt indbydende måde. Huller i toppladen er blevet tilføjet, således at denne kompakte controller kan føjes til en rig eller i at rack gear. 3 pin DMX output er passende til at forbinde til de fleste de fleste DMX lys og en strømforsyning er inkluderet i denne pakke.

Produkt Ref: 63394

Se den fulde beskrivelse

Fuld beskrivelse

Se den fulde beskrivelse

Let at bruge DMX Controller

16 kanal DMX controlleren kunne ikke være nemmere at bruge. Med to sider af otte fadere individuelt styre alle 16 kanaler og en master fader, er denne DMX controller en bruger kammeratlig produkt. Om styring af et sæt af 4 enkle DMX dåser eller en mere kompleks bevægeligt hoved lys, er denne controller et passende valg. Bare tage en 3 pin DMX kabel fra outputtet af denne controller og tilslutte din lys til at nyde en nem at administrere lysshow.

Kompakt Design

Denne DMX controller er udviklet til at være kompakt og let, hvilket gør det velegnet til mindre forestillinger. Den øverste plade har 4 monteringshuller hvor det kan nemt tilføjes til rack enheder og større sæt ups. Alternativt, registeransvarlige kan fungere som en kompakt stand-alone produkt.

Funktioner og specifikationer

 • Kanaler: 16
 • Fadere: 8 (0-100%)
 • Side vælge: A - B
 • Master Control: ja
 • Output: 3 Pin DMX
 • Power: Inkluderet strømforsyning eller 9v batteri

Gear4music - en revolution i konkurrencedygtige priser, høj kvalitet musikinstrumenter og udstyr.

Gear4music har allieret sig med nogle af de bedste producenter fra hele verden til at udvikle vores egen linje af musikudstyr. Vores mål er at give vores kunder med et bredt udvalg af høj kvalitet, fornuftigt prissat musikinstrumenter.

Ved hjælp af vores mange år kollektive erfaring har vi udviklet et stort udvalg af instrumenter og udstyr, herunder trommesæt, akustiske og elektriske guitarer, træblæsere, messing, strengeinstrumenter og højttalersystemer. Vi er stolte af at tilbyde disse til vores kunder sammen med hundredvis af andre kendte mærker. Arbejder tæt sammen med vores nøje udvalgte producenter, vi bestræber os på at producere pålidelige, stor klingende instrumenter til en pris, der er tilgængeligt for alle. Vores musikudstyr er lavet til de samme krævende standarder, som du forventer fra andre velanskrevne mærker - dette er bakket op af vores standard 28 dages penge tilbage garanti.

Gear4music produkter er produceret etisk og ansvarligt at opfylde forventningerne om en omsorgsfuld verden.

Din ordre kan leveres med en adapter
Eventuelle elektriske elementer i din ordre kan have et engelsk stik. En egnet konverterings adapter vil blive inkluderet med disse elementer, gratis.